2016. január 8., péntek

Üdvözlet!

Jó néhány opció megfordult a fejemben , hogyan is kezdjek hozzá az első bejegyzéshez az új blogon.
Bevallom, volt már egy próbálkozásom a blogolással nem is olyan régen, de szabadidő és érdeklődés hiányában hamar feladtam. Úgy éreztem, nem vagyok elég választékos mondatformálás terén és nehéz folyton új, sokakat foglalkoztató témával előrukkolni, amit igényesen át tudok adni a közönség számára. Majd miután a blog törlése mellett döntöttem, jobbnál jobb témák jutottak eszembe, melyeket folyamatosan jegyzeteltem "majd jó lesz valamire" jelmondattal.

Nos, ez az a pillanat, amikor talán állíthatom ,hogy megértem a feladatra, és bízom benne,hogy különféle érdekes témával, ami engem is foglalkoztat, megörvendeztethetlek Titeket. Ebben az évben rengeteg változás fog történni az életemben terveim szerint és kívánom,hogy Ti is elhagyjátok a komfortzónátokat és megvalósítsátok a céljaitokat vagy legalábbis közelebb kerüljetek hozzá.

Az igazság az,hogy ,féltem , sőt rettegtem a negatív kritikáktól,vagy hogy valakit esetleg megsértek a véleményemmel illetve érzékeny témát érintek, de ez mostanra elmúlt. Mások vagyunk, más az értékrendünk , az életfelfogásunk, sőt mi magunk is folyamatosan változunk és másképp vélekedünk dolgokról és csak bízni tudok benne,hogy nem bántok meg senkit az esetleg eltérő véleményemmel. Attól,hogy valakinek a stílusa vagy viselkedése nekem nem szimpatikus még nem jelenti,hogy ne lenne értékes vagy szerethető a maga módján. Elfogadom,hogy lesznek,akik kevésbé szimpatizálnak majd velem és akadnak majd (remélem), akik izgatottan várják az új bejegyzéseket. De most csak annyit tudok biztosan,hogy szeretnék írni, szeretnék sok mindent megosztani és remélem,az olvasóim pedig ezt fogják szeretni.

Köszönöm,hogy itt vagy és olvasol!


Üdvözöllek a blogomon!
AlexandraNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése