2016. április 28., csütörtök

15 random tény rólam

Egészen kevés blogíró van , akit rendszeresen követek, viszont,amikor visszajáró olvasó leszek, szeretem tudni, kinek a virtuális tollából származnak az inspiráló , hangulatos és hasznos írások. Felvetődött bennem többször a gondolat, mi lenne, ha írnék kicsit magamról, hátha Ti is szívesen megtudnátok néhány érdekes és érdektelen tényt, ami hozzám tartozik és jellemez engem. Remélem, kicsit közelebb érzitek magatokat a virtuális világon keresztül a személyemhez és a blogomhoz.


1. A halogatás művésznője vagyok. Főként, ha orvoshoz kell menni. Rettegek már a szó hallatán, a tűtől pedig az ájulás kerülget volt,hogy nem csak kerülgetett :) Mindig találok remek otthoni gyógymódot vagy jó kifogást egészen addig, amíg annyira erőssé válik a fájdalom, hogy muszáj meglátogatnom a rendelőt. Hiszek benne,hogy a legtöbb betegségnek lelki oka van, ezért igyekszem azt megtalálni és kezelni a gyógyszerek alkalmazása mellett.

2. Boszorkány képességekkel rendelkezem. Ha szeretteim közül bárkire veszély leselkedik , akár napokkal előtte jelez a szervezetem. Előfordul hányinger , hasfájás formájában, de többször megálmodtam már, mi fog történni. Ezáltal empatikus vagyok az összes érző lénnyel.

3. Bizonytalansággal küzdök eléggé sűrűn. Főleg a nagy értékű dolgok vásárlásánál hatalmas bűntudatot érzek (igen, a másik bosszantó tulajdonságom ,hogy minden helyzetben, ha megengedhetjük magunknak én akkor is fogamhoz verem a garast ja..a párom meg ennek a szöges ellentéte,ami van,gyorsan költsük el elvet vallja, ) .

4. Amikor megismerkedtem a férjemmel egy szórakozóhelyen, még párkapcsolatban voltam az akkori barátommal. Ez a románc következő napon véget ért..

5. Félek a pókoktól, kígyóktól és hangyáktól (?!) . Viszont egy gyönyörű oroszlánt zokszó nélkül megsimogatnék.

6. Imádom a fagyit! Bárhol, bármikor , bármennyit el tudok fogyasztani belőle. Ebből következik,hogy édesszájú is vagyok, a táblás csokikat ennek ellenére ritkán kívánom meg.

7. Tele a fényképalbum a gyerekkori képeimmel, ahol körmöt festek és reszelek (magamnak vagy a babáimnak). A jelenlegi szakmám szerint kézápoló és műkörömépítő szakember vagyok.

8. Gyakran beszélek álmomban. Van,hogy a tudat alatt folytatott események hatására megcsapkodom gyanútlanul szundikáló kedvesem. :P

9. Képtelen vagyok sokáig vízben lenni. Zuhanyozni, pancsolni maximum 10 percig ( az úszást meglepő módon sokáig tudom jól tűrni és művelni).Krémes, csúszós, ragacsos kézzel rövid ideig tudok hiszti nélkül megmaradni. Foghatjuk a BIKA horoszkópomra, hiszen a földjegyű elemekkel szorosabb kapcsolatot ápolok.

10. A kedvenc italom a víz. Vendégségben kellemetlenül érzem magam,amiért folyton kólával, fantával és egyéb cukros ,szénsavas löttyel kínálnak és ha vizet kérek, akkor klóros csapvízzel tudnak csak szolgálni. A rostos üdítőket elviselem, viszont ezektől sokkal szomjasabb leszek akármennyit iszom belőle.

11. Álmodozó típus vagyok. Szerintem ezt nem kell ragozni :)

12. Érettségi után 2 évig fodrásznak tanultam és szépségszalonban dolgoztam. (Bizony a barbiknak a körmük mellett a hajuk is bánta. Ja igen, a Barbie babákat gyűjtöttem. Arány: 99 lány , 1 fiú)

13. Oda vagyok a télért, tavaszért és őszért, de a nyár a fülledt, elviselhetetlen , kikerülhetetlen hőséggel fizikailag és mentálisan is megvisel. A tücsökciripelős estékért és az eget rengető viharokért ezt a 3 hónapot könnyebben és szívesebben élem meg.

14. Amikor nem tudok elaludni, visszafelé számolok 100-tól, miközben igyekszem lelassítani a légzésemet.

15. Általában kézzel írok és jegyzetelek, kivétel a bejegyzésötleteket, amiket szívesen jegyzek a telefonomba néhány címszóval.


Nagy vonalakban ilyesmi lennék én. Legfőképpen feleség, háziasszony, leendő anya és EMBER. Természetesen ezen belül ugyancsak számtalan tulajdonsággal rendelkezem, viszont így mélyebb betekintést nyerhettetek a legtitkosabb világomba. Magatokra ismertetek valamelyiknél? Én is szívesen megismernélek Titeket jobban! Csatlakozz a Pont. Mi, Nők közösséghez IDE kattintva.
Szép madárcsicsergős napot!


Alexandra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése