2016. április 9., szombat

A Nők tényleg mindig kiizadják?

FIGYELEM! Az érintett téma előtt ajánlott egy üveg bort legurítani!

Hatalmas bátorságot merítve írtam meg én is ezt a cikket, miután egyik nap a férjemmel azt boncolgattuk, mit adhatnék át,miről tudnék írni Nektek, amitől úgy érzitek, őszintén és tabu nélkül lehet megosztani egymással tapasztalatokat, beszélgetni mindenről ,ami Pont minket, Nőket érint és érdekel. Erre az Ő határozott válasza az volt,hogy: "Ne legyél szégyenlős , írj olyanról, amiről eddig egyik nő sem mert nyilvánosan, pedig mindannyiunk életében jelen van." Nem mellesleg őt is érdekli, mint leghűségesebb olvasómat, az ellenkező nem miként vélekedik róla :).Na szerintetek mire gondolt? Mi lehet , amiről ennyire kellemetlen beszélni, nemhogy még csinálni? Amit társaságban szigorúan tiltott övezetként jellemzünk? Aminek a gondolatába is belepirulunk? Bizonyára sejtitek már,hogy a ritkán emlegetett, ugyanakkor folyton jelen lévő szellentésről van szó. Mikor ér véget egy kapcsolatban a "pukiztál,galambom" időszak? Mikor vetkőzzük le a szemérmességünket a párunk előtt? Egyáltalán elfogadható a férfiak számára , ha a szebbik nem is odadurrant néha az orruk alá?


Azt már egészen kiskorunkban belénk nevelik, hogy márpedig társaságban NEM ILLIK szabadjára engedni a madárkákat, még ha hang nélkül is távozik, az illatfelhő körülölelheti a társaságot, mint hívatlan vendég. Legyünk őszinték...vannak azok  a helyzetek, amikor vért izzadva sem tudnánk visszatartani. Ilyenkor több lehetőség is van: pisilésre hivatkozva elslisszolni a mellékhelységbe , esetleg bízva a szerencsédben tisztes távolból megkockáztatod észrevétlen távozását. Párkapcsolatban ugyanakkor, főként , amikor a kezdetektől minden percet együtt szeretnétek tölteni, képtelenség ,hogy valamelyikőtöknek ne okozzon gondot és a rózsaszín felhőt beárnyékolhatja , ha a kedvesünk elereszti a féltve őrzött kis kincsét. Büszke vagyok magamra, ugyanis az én férjem a lassan 4 együtt (,ebből 3 egy háztartásban) töltött  év alatt, még soha!! nem hallott engem egy recsegős fingás kíséretében megkönnyebbülni. Ellenben Ő folyton biztat és izgatottan várja a pillanatot.. :D

Mi az oka,hogy ennyire félünk megosztani a létezéssel járó természetes folyamatokat? (Hiszen ők sem zavartatják magukat.) Miért érezzük azt,hogy a nőiességünkön hatalmas csorba esne , ha netán olykor-olykor felfednénk rejtett , valódi énünket a négy fal között? Mitől lennénk tőle kevésbé kívánatosak? De felmerül a kétely, vajon tényleg mindannyian csináljuk? Vannak kitüntetett, szerencsés lények, akiket elkerül ez az áldatlan állapot? Lelki okokra vezethető vissza a gázképződés?

Kérdések tárháza cikázik a fejemben, melynek egy részére sejtem a választ, mégsem hagy nyugodni. Mióta rettegünk? Mi volt az a pont, amikortól az anyák lányaiknak átadták a titkos szelelés művészetét és belénk nevelték, hogy ezt a párjaink előtt is féltve őrizzük? Vannak tudományos magyarázatok? A szag az oka mindennek? (Ugyan, ki hiszi el,hogy a lányok rózsa illatot eresztenek magukból?) Vagy az örökös megfelelési kényszer? Ha vagytok elég bátrak, nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre a témával kapcsolatban.

Búcsúzóul a gyakorikérdés.hu-ról összeszedtem néhány gyöngyszemet, amitől azóta potyogtak a könnyeim, remélem, nektek is feldobják a napot:

"Én is be szoktam fingni a buszon, de ésszel kell csinálni. Legjobb ha ha 2 férfi áll a közeledben, mert akkor senki sem fogja tudni hogy ki volt a 3 közül. Az is jó ha dagadt személy van a közelben, mert akkor mindenki azt fogja hinni hogy ő volt."

*

"Én nem véletlenül vagyok Fingkirály :)))) 

Viszont azt vettem észre, hogy buszon valamiért egész illedelmesen könnyedek jönnek, viszont a Media Marktokban mindig különlegesen büdöseket tudok fingani, van olyan, ami eloszlani sem akar :)"

*

"Van az a mondás: "Kard által vész, ki kardot ragad!" 

Ez azt jelenti ebben az esetben, hogy addig szórakozol, míg végül Isten megbüntet, és egy nálad is rohаdóbb belű ember olyan gyalázatosat fog az orrod alá dörrenteni, hogy elpusztulsz, vagy leszázalékolnak! 

A büdös Karma már a nyomodban jár!"

*

"Egy igazi nő sosem fingik , nem böfög és nem kakil!! 
Akkor én lehet, hogy nem vagyok nő :) 
A mostani párom előtt még nem mertem pukkantani, az exemmel 7évig voltam, ott egy idő után már természetes volt. 
Sőt egyszer kicsit elszámoltam magam, mert nyeles fing volt, de hát istenem, emberből vagyunk :) 

27/N"

*

"Azt szeretném kérdezni,hogy a lányok szoktak e pukizni.Mert valamelyik este történt,hogy a barátnőmmel lefekszünk (2 éve vagyunk együtt) és egyszer hajnalban arra ébredek,hogy valaki egy orbitálisat fingott de tudtam,hogy nem én vagyok és az a meglepő,hogy a 2 év alatt én a barátnőmet sem hallottam ilyet csinálni,és mellesleg ilyen szagút sem.Értelmes válaszokat kérek,hogy ti szoktatok e fingani lányok."

*

Alexandra


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése