2016. május 16., hétfő

Joy napi haulValójában az utolsó kupon napon döbbentem rá, hogy a listán felsorakoztatott termékek közül, amelyek elfogytak itthon, néhánynak igencsak sürgetővé vált a beszerzése, ezért egybekötve a kellemeset a hasznossal, és esküvői ruhakeresésnek indulva beugrottam az újságoshoz megvenni a Joy magazint, főként a kedvezmények hasznossága miatt (na és mert annyira imádom a könyvek és újságok illatát). Bár a lagzira sajnos, bejárva az egész bevásárlóközpontot sem találtam megfelelőt ,mert vagy minden hófehér, vagy hippi stílusú , de a legnagyobb gond okozója, hogy az S méret inkább L-nek felelt meg, tehát az hagyján , hogy a férjem agyrángást kapott a 3 órás shoppingtól , de én is jócskán lelombozódtam. Nézzük viszont a jó oldalát, ezen kívül sikerült beszereznem olyasmiket, amiknek bátran örülhetek és mielőtt leírtam volna az általános jellemzőket, kipróbáltam mindent, hogy átláthatóbb képet kapjatok Ti is, mennyire volt jó vásár. :)


Az első alanyom a Garnier hajerősítő samponja lett. Amikor a kezembe nyomtam a mennyiséget, az első figyelemre méltó szempont az illata lett. Ugyan gránátalma van feltüntetve, engem a málnabokorra emlékeztetett , egész hajmosás közben a málnás sütin járt az eszem. Rendkívül könnyen habzik, amit régen tapasztaltam már, így külön pluszpont jár ezért, elég volt egyszer alaposan megmosnom a sörényem az átlagos kettő helyett. "A dúsabb , vastagabb hajért" szlogen nemigen váltotta be a hozzá fűzött reményeim, tehát ez megint jó reklámfogás maximum, de mint sampon, tökéletesen végzi a dolgát. Az illata a balzsamtól érintetlen területeken még érződik. Ritkán ragadok meg egy bizonyos fajtánál, szeretek márkán belül kísérletezni és ő sem fogott meg rögtön annyira, hogy biztosan újra vegyem, de pár hét múlva mindenképp visszatérünk a témához.


Hogyha már a hajápolásnál tartunk, az előző bejegyzéseimből megismert L'Oreal hajolajat váltotta a szintén L'Oreal selymes olaj a krémben elnevezésű terméke. Régóta szemeztem vele és végül rászántam magam a kipróbálásra. Az állaga egy folyósabb arckrémhez hasonlít, legelőször borsónyi mennyiséget nyomtam , ami a hajam felére lett elég, megduplázva a mennyiséget viszont sok lett, így a kísérletezést folytatni kell, mennyi az annyi. Az illata azonos a testvérével,kellemes vanília aroma. A göndörítés után kentem fel (a sampontól eszméletlen lágy,puha és selymes tapintású volt, ezért gyönyörű lány loknikat varázsolhattam bele, imádom!) és megijedtem, mert a szépen formázott fürtöket egy nagy tincsbe szedte. Aztán az ujjaim segítségével megadtam a végleges formát, ami a kezdeti ijedtségek után igencsak bámulatossá vált. Gyönyörű szép, természetes fényt adott. A tartósságával vannak aggályaim, az olaj változat akár a 3. napig is rendkívül jól tartotta a hullámokat, most viszont máris látszik ,hogy ez kevésbé tudja produkálni. Eldönteni sem tudom, hogy ez a hajmosás utáni szokatlan állapot vagy az olajos krém következménye, viszont egyenes hajnál meseszép lesz az eredmény, ebben biztos vagyok! És a férjem is újra belémszeret , ha beletúr az illatos selyemhajamba :DA legnagyobb izgatottságot a kipróbálása előtt a Catrice folyékony camouflage korrektora okozta. Eddig az Essence long lasting folyékony korrektortípusát illetve a Catrice camouflage krém állagú termékét alkalmaztam a szükséges helyekre, viszont az essence kevéséb tartós, a catrice pedig túlságosan nehezen eldolgozható. A krémmánián jókat olvastam a termékről , és a nyárra előre gondolván a sötétebb Light Beige változatát szereztem be. Első körben muszáj megjegyeznem az illatát sajnálom, tudom, rengeteget foglalkozom a szagokkal, de nálam a legfontosabb szempontok között van, amit , ha tehetném egész nap szagolgatnám. Szándékosan egy rossz fedésű BB krémet tettem alapnak. Felvitelkor sűrűbb volt az eddig használtaknál, de kézzel is könnyen igazítható. Szépen olvad a még fehérkés bőröm tónusába , a piros pattanásokkal közepes bánik el, a szem alatti karikákra sem feltétlen a legideálisabb, oda egy világosabb alkalmasabb lett volna (hozzáteszem profi sminkes sem képes tökéletesen eltüntetni a kékséget), habár nem mondanám rossznak , végül azért nyitott szemmel járok erre a részre vonatkozóan a tökéletes termék kapcsán. Hogyha van tanácsotok, szívesen várom! A többi területen profin megbirkózik a feladattal, összességében meg vagyok elégedve vele.

Az F&F fehérneműiről szerintem nem kell ódákat zengeni, aki vásárolt tőlük, biztosan elalélt. Először egy bézs színű csipkecsodát próbáltam, ami közelebb áll a stílusomhoz, a férjem viszont mindenképp ragaszkodott ehhez. A felpróbáláskor újra 16 évesnek éreztem magam, de a bugyi annyira kerek, formás popsit csinál, hogy képtelen lettem volna otthagyni. Végre olyan melltartót gyártanak, ami a kis mellűeknek éppoly praktikus, szépen illeszkedik, nem áll el, és a push uptól sem fulladozol. Lágy selyemtapintása növeli a magabiztosság érzését , bár a legnagyobb kapocs kellett a melltartónál és a kis mellnövekedés komoly gondot okozhat a jövőben, addig kihasználom az együtt töltött időnket.

Összegezve a tapasztalatokat, és megnézve a végösszeget, nagyjából 1000 ft-ot sikerült spórolnom, levonva az újság árát. Nagy összegnek erős lenne nevezni, de az említett hiányosságok miatt nyugodtabb a lelkem, hogy nem teljes áron vettem őket. Ti hogy álltok a kuponos vásárlással? Próbáltátok valamelyik terméket ezek közül?


Alexandra


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése