2016. szeptember 23., péntek

Gardrób szoba - INSPIRÁCIÓK

Hányan álmodoztunk a Szex és New York vagy a Született feleségek nézése közben, hatalmas , elegáns gardróbszobáról ,ahova belépve egy pillanat alatt elfelejtenénk minden bánatunkat? Az én vágyam mindig is hófehér, letisztult kompozíció volt, amiről egészen idén januárig talán igazán még álmodozni sem mertem. Azt ugyan tudtam, hogy meg fog valósulni, ám ,hogy ilyen hamar és felülmúlva az elképzeléseimet, hát... ilyen az , amikor a valóság jobb a képzeletnél. Arra gondoltam, megmutatom, mik inspiráltak a tervezésnél, milyen vonal mentén haladtam, de természetesen nem a másolás volt a cél és ahogyan a képeken, úgy a mi kis "kincsesládikánkban" szintén a legapróbb részletekig a saját stílusunkat fedezhetitek fel.  

Forrás: P I N T E R E S T

Most,hogy már sejtitek, melyek azok a színek, formák, amik dominálják a szobánkat, mielőtt továbbgörgetnétek a képekhez, el kell mondanom, a félreértések elkerüléséért (és ne magyarázkodásnak vegyétek, mert az nem szokásom), hogy egyáltalán nem az a célom és nem azért mutatom meg Nektek, hogy bárkiben irigységet keltsek vagy megmutassam , nekünk milyen jól megy és telik ilyesmire. Éppen ellenkezőleg, szeretnélek mindannyiótokat motiválni, hogy lássátok, az álmok igenis valóra válhatnak, ha hisztek bennük és tesztek érte minden áldott nap. Így hát nem tudok elmenni most sem hála nélkül, főként a férjemnek köszönöm a rengeteg áldozatot, a munkát, amivel lehetővé tette, hogy most a bakancslistámon az egyik legvágyottabb kincsemet segített megvalósítani. A családomnak, a barátaimnak, a sorsnak és talán kicsit magamnak is hálát kell adjak, hiszen az apró részletek összessége tette ki azt, ami ma már kézzel fogható és szemmel látható. KÖSZÖNÖM!

Fogadjátok szeretettel a mi előtte-utána képeinket (a képek minőségéért előre is elnézést, sajnos most telefonnal tudtam lefotózni, de remélem, így is élvezhető):

A beköltözéskor:


Nekikezdtünk a munkálatoknak (mennyezet gipszkartonozása, átkábelezés, vésés, glettelés..) :


Festés, szőnyeglerakás pipa:


A rút kiskacsából, gyönyörű hattyú lett:


Hogyha kíváncsiak vagytok, milyen berendezve, kövessetek instagramon: lb_alexandra néven vagy/és csatlakozz a facebook közösségünkhöz, amennyiben eddig még nem tetted meg. :)


Alexandra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése