2016. szeptember 28., szerda

Itt az ideje változtatni! - BLOGSZÜNETA blog lassan egy éve megállás nélkül menetel és még rengeteg megvalósításra váró ötletem pihen a laptopomon. Az utóbbi időkben egyre inkább éreztem ,hogy valami hiányzik, nem érzem kerek egésznek a felületet, a design-t, sokkal kevésbé praktikus , mint lehetne és Ti is többet érdemeltek annál, mint amit eddig idő hiányában nem tudtam kihozni az oldal felületéből. 

Így gondolom rájöhettetek, hogy ez az a pont, amikor ideiglenes búcsút intünk egymásnak bizonytalan időre, hogy aztán egy sokkal szebb, jobb dolog vehesse kezdetét. Felturbózok mindent, amit engednek a lehetőségeim és van rá kapacitásom. A bejegyzésekben is lesznek kisebb változások, viszont az irányvonal marad a régiben csak minőségibb kivitelben. Amit megismertetek, mint színvilág, illetve a közvetlenség változatlanul érvényes marad, a személyes bejegyzésektől a sminkeken át, szeretném színesíteni outfit bejegyzésekkel, még több interjúval, receptekkel és sok más egyébbel a közösségünket, hogy mindenki megtalálja a kedvére való cikkeket.

Ezzel kapcsolatban nagyon szívesen várom az ötleteiteket, észrevételeiteket, kívánságaitok, bármit, amit hozzátennétek a megújult oldalhoz. Akár itt kommentben, akár E-MAIL címen keresztül: (alexandrabarva@gmail.com). Addig is,hogy ne hagyjuk magára a kis csapatunkat, a facebookon ugyanúgy jelen leszek, ha már a blog ideiglenesen elérhetetlen, ott bármikor felvehetitek velem a kapcsolatot és üzenhetünk egymásnak.

Hamarosan újra találkozunk!
Szeretettel várlak vissza!

Alexandra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése