2016. szeptember 19., hétfő

Pink Panda, Pupa, Catrice ... MIKET vásároltam őszre?


Az ősz talán egyik legizgalmasabb része nekünk, Nőknek, amikor új sminktermékeket vásárolhatunk, hiszen lassan a nyári napsütötte bőrünk átvált világosabb tónusra, előkerülhetnek a sötétebb rúzsok, szemhéjpúderek és persze a ruhatárunk, körömlakkunk színével is bátran játszhatunk. A burgundi és nude sosem mennek ki a divatból, idén pedig fénykorukat élik. Engem elragadott a bőség zavara, de igyekeztem mértéket tartani. Az alapozók közül már kinéztem egy ígéretesnek tűnőt, ám amíg a kellemes barnaságom tart, kihasználom a nyári termékeim az utolsó cseppig, illetve az árnyalattal sem szeretnék mellé lőni. Így ez a bejegyzés későbbre várható, most a 'must have' termékeimet fogom megmutatni, amiket szereztem erre a hangulatos évszakra.


Első körben, gyorsan szót ejtek a Garnier micellás vízéről , amiről már olvashattatok részletesebb leírást, így nem is nyújtanám a szót (IDE kattintva elolvashatod). Nem szerettem volna kísérletezni másik termékkel, ami esetleg kevésbé passzol a bőrömhöz vagy nem váltja be a hozzá fűzött reményeimet. Hosszútávú szövetséget kötöttünk, ezért a pipere polcom elengedhetetlen kelléke.


Kellemetlen bevallani, de nincs benne szégyellni való, ezért most a világ elé tárom a hiányosságom. Sajnos eddig még csak a kontúr paletták közelébe sem merészkedtem. Egy részről azért, mert abszolút a természetesség híve vagyok és a sminkelésnél is törekszem arra,hogy a lehető legkevesebb változtatást végezzem el az arcomon. Meg vagyok elégedve az adottságaimmal, de be kellett látnom, hogy ez nem csak az elfedésre, maszk hatásra jó, hanem ki tudom emelni a legelőnyösebb vonásaimat (legalábbis ez a cél) :). A másik okot, a minőségi ecsetkészlet hiánya jelentette és amikor a Pink Pandán leadtam a rendelésem, mindkettőt megvásároltam , pótolva a készletem. Az 1.590.- forintot lelkiismeret furdalás nélkül rászántam, abszolút megéri, hiszen 3 terméket tartalmaz a paletta. Ugyan kipróbálni még nem volt alkalmam, de csodás színek vannak benne. A Makeup Revolution kontúr-highlighter-pirosító kombináció praktikus és ígéretesnek tűnik.


A Pink Pandás rendelésem valódi oka ez a 8 darabos Jessup kabuki ecsetkészlet volt. Alapozáshoz egyáltalán nem (a sminkszivacs jó barátom), szemhéjra való ecseteim pedig megedzette már az idő vasfoga, ezért hetek óta figyelgettem a kínálatot. Mint általában, úgy gondoltam, ha már beruházok, akkor legyen az kicsivel drágább, de minőségi darab, mint egy olcsó utánzat, ami hamar landol a kukában. Múlt héten isteni sugallatra benéztem a webshopba és a készlet, amit kinéztem 71%-ra le volt akciózva. Nahát gondolhatjátok, hogy nem sokat haboztam, ezért bedobtam a kosárba, így 10.390.- forint helyett mindössze 2.990.-ért az enyém lett. Mivel a rendeléseket 3000.- alatt nem szállítják ki, ezért nézelődtem tovább és a fentebb említett kontúrpalettával együtt lecsaptam rájuk. Kipróbálni őket sem volt szerencsém, de hihetetlenül puha és igényes a kiszerelése, alig várom, hogy megbarátkozzunk egymással.


Aki követ facebookon, láthatta a Pupa szerelmem. Hónapok óta szemeztem egy matt hatású, folyékony , nude árnyalatú rúzzsal és, hogyha már vásároltam, inkább a tökéletességre törekedtem. A 012-es kóddal ellátott darabot választottam. Szerintem abszolút megérte az árát, amire rájött az első vásárlásra vonatkozó kedvezmény,  a pontos összeget sajnos már nem tudnám megmondani, talán 3.200.- az üzletben. Az eladó hölgy igazán készséges volt, több terméket mutatott, a férjem adta áldását a színre végül. Ő talán még nálam is szerelmesebb a rúzsba. Egyáltalán nem ragad, könnyen felvihető és brutál tartós. A minifánk evés után, ugyan lejött a színéből, de a sminklemosó hozta le igazán. Nálam 10/10, valószínűleg több színből beszerzek majd belőle. Csókálló, nem hagy nyomot a poháron , a párotok kedvence lesz!


A Rossman-ban tett látogatásom során általában körülnézek az akciós pulton, ahol belebotlottam egy szintén nude színbe a Catrice-től (barnább élőben, mint a képen). 650.- forintot megért, a kivitelezése csodaszép, igényes és elegáns, ám a tartósságáról nem tudok ilyen jókat mondani. A poháron nyomot hagy, gyorsan lekopik, elveszti a színét. Összességében szép és nem rossz, talán a Pupa tette magasra a mércét, ennyi pénzért többet nem is vártam. Őszre mindenképpen a TOP termékek közé raktam.


A szemceruzám ugyancsak fogyóban volt. A hegyezős változatokat messziről kerülöm, a NYC termékét szintúgy a kedvezményes pulton fogtam ki és a végén található satírozó fej pedig életet ment , ugyanis a legutóbbi alkalommal nem találtam olyat, ami rendelkezett volna ilyesmivel és egy régebbi termékemet használtam erre a célra, ami kezdte feladni a küzdelmet. Az árát megsaccolni sem tudnám, de biztosan 1000.- forint alatt volt. A vízállóságát nem teszteltem, azt nyújtja mint a többség.

Hogyha elnyerte valamelyik termék a tetszéseteket , hamarosan itt lesznek a Glamour napok, érdemes beruházni rájuk. Remélem, hasznosnak találtátok a bejegyzést.

Az őszi  bakancslistám 7. pontját ezzel teljesítettem, hiszen a sötétebb, erőteljesebb tónusú ajaktermékek illetve kontúrpaletta nálam komfortzónán kívül volt. A hajamat egy hónapja levágattam, átfestettem , úgyhogy tényleg kimaxoltam a lehetőségeim tárházát ebben a körben.

Hogyha kíváncsi vagy még több érdekes témára és szeretnél elsőként értesülni az új bejegyzésekről, csatlakozz hozzánk a facebookon : ITT. Illetve kövess Instagramon, hogy bepillanthass a részletekbe. #pontminők hashtagg-el pipáljuk ki és kövessük egymás teljesített pontjait a bakancslistáról. Szeretettel várlak!

Nektek mik a kedvenc őszi termékeitek? Szerettek kísérletezni vagy maradtok a bevált termékeknél?


AlexandraNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése