2016. október 3., hétfő

Megújult a BLOG - A története és egy kis AJÁNDÉK

Sokáig gondolkoztam rajta, milyen legyen a megújult felület , viszont abban hajthatatlan voltam, hogy a meglévő színek, amikkel indítottam a blogot , velem maradnak. Ez a szürke , a rózsaszín és a barack árnyalat volt. Mint láthatjátok és bizonyára rájöttetek, ez az elképzelésem csúfos kudarcot vallott, el is mesélem , miért. Többen észrevehettétek,hogy a hétvégén megosztottam a facebook oldalamon az új profilképet veletek, ami mostanra értelmét vesztette. Vasárnap, ahogy leültem a gép elé és ránéztem az alkotott felületre egyszerűen nem tetszett. Kerestem a miérteket, de nem jöttem rá. Valami nem stimmelt és én küzdöttem, állítgattam, igazgattam , valahogy folyton annyira távolinak és amatőrnek éreztem a rengeteg befektetett munka ellenére, hogy arra a döntésre jutottam, jegelem a dolgot, ha megszáll az ihlet, visszatérek rá. 

Vasárnap este jelzett a telefonom, értesítésem érkezett, s abban a pillanatban pont úgy éreztem magam, mint a filmekben mekkora klisé, édes Istenkém, de esküszöm, így volt , belém hasított ,milyen színekből szeretném, milyen elrendezésben, egyáltalán , mit akarok. (Egyébként , az értesítés tárgyától teljesen függetlenül). A fejemben kompletten összeállt a design, nem volt más dolgom, mint megalkotni. Kezdetben szezonális színt gondoltam (őszhöz méltóan barnát vagy burgundit szerettem volna), ám nem sikerült megtalálni a tökéletes árnyalatot és amikor erre a tónusra kattintottam, első látásra beleszerettem. Így lett tehát a domináns szín a pink több árnyalatban és a fekete.


A jobb oldali sávban mostantól megtaláljátok az elérhetőségeim, illetve rövid bemutatkozást. A média felületeimet egy kattintással elérhetitek, a bejegyzések keresése is egyszerűbb, gyorsabb. A menüpontokban elolvashatja bárki a saját érdeklődési körébe tartozó témákat, cikkeket, amit ezentúl értékelhettek, ha tudatni szeretnétek velem, mennyire tetszett. Terveim szerint hetente legalább 3 írást hozok Nektek és sokkal aktívabb leszek, talán kicsit közvetlenebbnek érezhettek majd. Az írásos hozzászólásoknak pedig változatlanul örülök . :)

Amikor a végleges művet csodáltam, rádöbbentem , mi volt a baj eddig. Nem volt nőies. Azok a színek inkább hasonlítottak egy kislány stílusához, mint az enyémhez, végképp nem Nőknek való, sem a sok minta, sem a halvány, fakó árnyalatok nem közvetítették az üzenetet, amit célul kitűztem. Tavaszig mindenképpen velünk marad, remélem Nektek is legalább annyira tetszik, mint nekem. Jövő évre viszont hatalmas terveim vannak, ezeket egyenlőre nem árulhatom el, de szupijó lesz , meglátjátok!

Addig , hogy kicsit kárpótoljalak benneteket a szünetelésért, a facebookon hozni fogok egy kisebb AJÁNDÉKCSOMAGOT , amit egy szerencsés olvasóm megkaphat, hogyha ügyesen 'játszik'. Részletek hamarosan ITT.

Szeretettel várom az ötleteiteket, kívánságaitokat, mit látnátok szívesen!


Köszönöm, hogy velem tartasz és olvasol.
Várlak vissza holnap is! :)

Alexandra  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése