2016. november 30., szerda

Karácsonyi AJÁNDÉKÖTLETEK #2 - DIY verziók

Tartozhatsz a kiváló kézügyességgel rendelkezők táborába, de lehetsz hozzám hasonlóan teljesen kezdő, ugyanis olyan ötleteket gyűjtöttem össze, amiket mindezektől függetlenül bárki, fillérekért és kis idő ráfordítással elkészíthet. Nem mindig van az embernek elég pénze drága ajándékokra, sőt akadnak olyan személyek, akiknek tényleg nincs szükségük semmire, mégis ki szeretnéd fejezni a szeretetedet egy jelképes ajándékkal. Az a különösen jó a DIY ajándékokban, hogy az idődet és energiádat nem sajnálva hozol létre valamit, ami már önmagában csodálatos gesztus, főleg, ha olyannak adod, aki maximálisan értékeli.


Kívánságkártyák

A türelmesebbeknek még van ideje akár 365 db-ot gyártani az év minden napjára, de a 12 hónapra elegendő is alkalmas lehet. Ráírhatsz például ilyesmiket: 1 hétig én mosogatok , ma én főzök stb.. A lényeg, hogy apróbb kedveskedésekkel egyaránt boldoggá teheted a megajándékozott személyt. Plusz tipp: a kis kártyákat akaszd fel a fára, hogy a keresés izgalma fokozza a kíváncsiságot.


Fürdősó

Csodálatos, elegáns színfoltja lehet a karácsonyfa alatti ajándéközönnek. Tényleg nincs másra szükséged, mint nagy szemcséjű sóra és például a nyáron begyűjtött levendulára illetve szépséges üvegcsére, amibe töltheted és tetszés szerint dekorálhatod. Lányoknak, nőknek, akik érdeklődnek a szépségápolás iránt , nyerő találat. Az interneten rengeteg házi készítésű fürdősó receptet találtok.


Sütemény/forrócsoki alapanyag

Szuper lehetőség arra, ha nem tudsz több ezer forintot költeni ajándékra, esetleg az égvilágon semmi sem jut eszedbe, a szeretett háziasszonyt mivel lepd meg. Nem csak a szemnek gyönyörködtető, hanem garantáltan hasznos ajándék lehet, a megfelelő embernek adva.


Karácsonyfadísz

Amennyiben igazán egyedi meglepetést szánnál, ez a tökéletes választás. Egy üres gömböt akárhogy dekorálhatsz. Fényképpel , számotokra nagy jelentőséggel bíró apró emlékkel. Nekem az egyik nagy kedvenceim. Minimális költségből, pillanatok alatt összehozhatod őket, például az otthon fellelhető kellékekből.


Egyedi füzet / borító díszítés

Ugyan ehhez otthon kevésbé esélyes, hogy találsz megfelelő alapot füzet formájában, egy szimpla notesz potom áron elérhető bármilyen papír-írószer boltban.  Innentől tőled és az ajándékozott személytől függ, milyen stílust varázsolsz neki.Lesz, amelyiket megcsináljátok?

Hamarosan kreatív ajándékcsomagolási tippeket hozok. Ha nem akarsz lemaradni, iratkozz fel a jobb oldalsávban vagy gyere a facebook közösségünkhöz, hogy elsőként értesülhess a legújabb írásaimról. IDE kattintva megteheted.

Örülök,hogy itt voltál! Várlak vissza! :)
Alexandra  

Hasonló bejegyzések:
Karácsonyi AJÁNDÉKÖTLETEK #1

Képek forrása: P I N T E R E S T

1 megjegyzés:

  1. Clued-up közzé! Saját elismert tudása kiváló. Nagyon köszönöm a személyes tájékoztatás fenntartását illetően. Ha többet megtudok, kapcsolatba kerülök.
    ajándékötletek

    VálaszTörlés