2016. november 27., vasárnap

Karácsonyi HANGULATVARÁZS

Bár hivatalosan sem néznek dinkának mától, ha az otthonodat ünnepi díszbe öltözteted, megállás nélkül hallgatod Wham - Last Christmas című dalát és mézeskalácssütésbe kezdhetsz bármikor, amikor kedved tartja, talán egy kis rásegítés nem árt a hangolódásra. Biztosan sokan (hiszen mi nők, szeretjük a szépet) , hozzám hasonlóan imádják nézegetni a hangulatos képeket a kedvenc forrócsokijukkal (az enyémről szóló bejegyzést , receptekkel ITT találod) a meleg takaró alá bújva. Álmodozhatunk, hogy egyszer majd nekünk is olyan csodaszép kandallónk lesz , mint az amcsi filmekben és a tűz ropogása mellett giccses családi pillanatokat élhettek meg a szeretteiddel. 

Elhoztam Nektek az én legeslegkedvencebb képeimet az idei évből, amik inspiráltak a saját lakásunk díszítésénél (részletek hamarosan a blogon), vagy egyszerűen akár másodpercek leforgása alatt meseországba repítettek . Fogadjátok szeretettel!
(Ha pedig van kedvetek, a kedvenc zeneválogatásom indítsátok el. A hatás garantált :) LINK )
Ti mikor díszítitek fel az otthonotokat az ünnepi dekorációkkal? 

Rengeteg karácsonyi bejegyzéssel, ötlettel, praktikával, hangulathozóval várlak vissza szeretettel. Ha nem szeretnél lemaradni a legújabb írásokról , feliratkozhatsz a jobb oldalon vagy akár elsők között értesülhetsz minden apró részletről a facebookon IDE kattintva
Az instagramon lb_alexandra néven találsz.

Alexandra  

Képek forrása: PINTEREST

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése