2016. november 15., kedd

Kedvenc BLOGJAIM

Ígéretemhez híven, most, hogy már megismerhettétek a kedvenc Youtube guruim (ha lemaradtál, IDE látogatva megnézheted), hoztam egy kis olvasnivalót. Ahogy szinte az élet minden területén , itt szintén elég válogatós vagyok és sokszor gondolok arra, mennyire igaz a mondás : "Ne a borító alapján ítéld meg a könyvet.". Csodaszép design mellett lehetnek érdektelen tartalmak és az egyszerűbb felületeken fantasztikus írások. Fogadjátok szeretettel az idei listám:

A blogokat a címükre kattintva azonnal elérheted.Nagyon szeretem Eszter írásait, hiszen amellett, hogy gyakran hasznos dolgokat ad át, nem csupán a sablonos közlési formákat hívja segítségül, hanem beleviszi az egyéniségét , ami roppant szimpatikus számomra. Saját történeteit témától függetlenül közel érzem magamhoz, megvan az a jó tulajdonsága, hogy ismeretlenül is barátságot érzek iránta.  A Pasi témájú írásai gyakran mosolyt csalnak az arcomra és nem győzök bólogatni.. :) Érdemes benézni hozzá.

Talán megfigyeltétek, mostanában egyre többet tüsténkedek a konyhában, többnyire süteménygyártásban jeleskedem és ennek elkerülhetetlen következménye a folytonos receptkeresés. Alkalmi vagy hétköznapi, ünnepi vagy gyors harapnivaló, biztos , hogy nála találok szuper ötleteket , amik nem csak szépek, de finomak is.

Nem meglepő, hogy Dalma is bekerült a sorba, hiszen a vele készített interjúmból (ITT elolvashatod) leszűrődhetett, mennyire szeretem a ténykedéseit. Szépségápolásban, vásárlásban , de akár sütésben egyaránt hasznos ötletekkel szolgál, igényes fotókkal megspékelve.

Szandra a youtube csatornája által lett ismert számomra és töretlenül követem a munkásságát hétről-hétre. Valamiért különösen vonzódom az anyukákhoz (naaa nem úúúggy..) , biztosan megláttam benne azt az őserőt , amitől az olvasójává váltam. Szeretem, ahogyan a termékeket bemutatja, hogy tud összefüggő mondatokat összerakni és intelligens.
A fashion/divat blogok elég távol állnak az érdeklődési körömtől, mert ugyan szeretem a szép holmikat, kiforrott stílusom van, amit nem mindig tudnak képviselni a szponzorált bejegyzések, illetve nem látom sok értelmét, hogy egy 150 ezres kabát után áhítozzak, mert nekem bizony mostanában olyan nem lesz, ha lehetne sem biztos , hogy kellene. Viszont a lányok olyan meseszép képeket tudnak készíteni, amit már csak megnézni is megéri. Látszik a rengeteg befektetett a munka, a letisztult stílus.. egyértelműen talál az egyetlen oldal, amit unalom nélkül képes vagyok böngészni ebben a témában.

Kicsit komolyabb, "felnőttesebb" témákra evezek , amikor Ildikó írásait veszem a felsorolásba. Hihetetlenül jól megfogalmazva és összeszedve boncolgatja az élet nagy kérdéseit és osztja meg velünk az őszinte véleményét párkapcsolatokról, a világról.. Egyszerűen szeretem. :)
Sajnos határt kellett szabjak a felsorolásnak. Rengeteg portált tudtam volna még felsorolni, hiszen annyi tehetséges blogger van, akinek az írásai megmelengetik a szívem, hogy holnap este sem érnénk a végére. Próbáltam mérlegelni, kik azok, akinek szinte vagy ha nem az összes új bejegyzésére rákattintok és elejétől  a végéig elolvasom.

Nektek kik a kedvenceitek?

Örülök, hogy itt jártál! Gyere legközelebb is! :)
Alexandra  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése