2016. november 5., szombat

Kedvenc YOUTUBE csatornáim

Említettem már a Miért hasznos blogot olvasni? című bejegyzésemben, hogy megosztom veletek a kedvenc oldalaim, de először arra gondoltam, azokat a vloggereket mutatom be nektek, akiket rendszeresen követek (és talán ti is :) ). Két csoportra osztottam őket, a magyar guruk gondolom többeteket érdekelhetnek , mint a külföldiek , ráadásul angolul sem tud mindenki, de mivel nézem őket töretlenül és gyakran inspirálnak, hátha benneteket egyaránt hoznak.

Magyar vloggerek:

Csivettka

Aránylag friss húsnak számít , mégis ő volt az egyetlen, akinek miután megnéztem az első videóját, azonnal a feliratkozás gombra kattintottam. Annyira pozitív személyiség, ráadásul eszméletlen jó humorral megáldva, hogy miközben beszél, néha tényleg úgy érzem, mintha egy kávézóban ülnénk a barátnőimmel és csacsognánk. A hasznos tippek mellett hihetetlenül motiváló tanácsokkal látja el a nézőit , szerencsére a beszédkészsége is kiemelkedően jó, néha kicsit magamat vélem felfedezni a gondolatmenetek mögött, nagyon nagyon ajánlom a figyelmetekbe.EhhstySmink

A nagy visszatérőm, akit úgy vártam már, mint a messiást. A listámat nézve, szinte mindannyiójukban közös a jó poénok elsütése és a való életben is imádom, amikor nem csak komolyan lehet valakivel társalogni és nem szárazon mondja el, hogy miről-mit gondol. Ő volt az egyetlen számomra, aki hitelesen adta át őszintén az életében felmerülő problémákat és nem azért, hogy nagyobb legyen a nézettsége vagy megsajnálják (azóta hál' Isten, többel találkoztam). Sok-sok sminkeléssel kapcsolatos tanácsot, humorral ötvözve adhat át nekünk, ahogy ő nevezi, rizslabdacsoknak.


Viszkok Fruzsi

Az ő nevét, biztosan nem kell bemutatnom senkinek. Fruzsi bebizonyította, hogy bizony ebben az országban is meg lehet élni abból, amit szeretsz csinálni, akármilyen fiatal vagy. Nem húzom a szót, ha rég láttátok, kattintsatok :)


Karin Dragos

Ugyan szigorú értelemben véve ő nem Magyarországon él, ám többnyire most már magyar nyelven készíti a videóit. Eszméletlenül igényes az amit csinál és ahogy csinálja. Legutóbbi videójából kiderült, hogy főállásban foglalkozik már a videógyártással, ami szintén nagy szó úgy gondolom továbbra is, hiszen a külföldi lehetőségekhez képest nálunk jóval csekélyebb erre a lehetőség. Főként szépségápolással találkozhattok nála, jó ízléssel megáldott , gyönyörű , fiatal nő, sőt idén ő nyerte a NYX Face Awards magyarországi versenyét, így kijuthatott Los Angelesbe. 

Külföldi vloggerek:

Mimi Ikonn

Ha létezik tiszta lelkű, motiváló személy, aki követi az álmait, emellett gyönyörű, intelligens , okos , irigylésre méltó élettel, akkor őt bátran nevezhetem annak, ki mindezt megtestesíti számomra. A Luxy Hair nevű csatornával kezdte, majd kinőtte magát (jaa, és tudtátok, hogy Karin is jó néhányszor feltűnt már a csatornán? :) ) . Két könyvét lehet beszerezni a piacon és most született meg a csodaszép kislányuk, Alexa Love. 


Myka Stauffer

Amióta Myka videóira rátaláltam , én, aki még leendő 2 gyerekes anyukaként is alig tudja elképzelni magát, kedvet kaptam a nagycsaládhoz. Tulajdonképpen a StaufferLife nevű csatornája /,ahol naponta vlogolnak/ volt az első, majd innen találtam rá az ő saját oldalára. Hihetetlen kedves, csodás anya és remek feleség. Nekem nagyon szimpatikus jelenség.

A listámat a végtelenségig folytathatnám, hiszen ezt a 6 Nőt nehéz volt kiemelni a sok-sok kedvencem közül, bekerülhetett volna akár Temes Anikó, Papp Inez Hilda, Kiss Alexa... A külföldieknél jobban preferálom a termék nélküli videókat, hiszen annak többsége úgysem elérhető Magyarországon, azt inkább a saját házunk táján keresgélem.

Hamarosan hozom a kedvenc blogjaimat , ne menjetek messzire! ;)
Ti ismeritek, esetleg követitek valamelyikőjüket? Nektek kik a kedvenceitek?
Alexandra  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése