2016. november 23., szerda

ŐSZI kedvenceim


A naptár szerint néhány napunk hátravan a decemberig, viszont kár lenne tagadnom, mennyire várom a hóesést és olyan ünnepi lázban égek, hogy semmit nem akarok magam körül látni, ami őszi. Jöjjön a hót idéző hófehér ragyogás, a karácsonyt jellemző zöld , piros és arany, készítsük fel kívül belül a lényünket a leghidegebb hónapokra. Ennek számomra elengedhetetlen része a kedvences írás. Sorra veszem, mik könnyítették meg az életem, mik inspiráltak vagy egyszerűen csak megmelengették a szívemet és talán télen szintén velem tartanak majd, esetleg Ti is kedvet kaptok, hogy valamelyiket beszerezzétek.


Ennek a parfümnek elég vicces sztorija van. Ugyanis a férjemet megállították a szokásos, tudjátok "exkluzív parfüm bomba jó áron" szerencsés dolgozói, amíg én vártam rá a bevásárlóközpont közepén.. A mindjárt odaérekből eltelt 25 perc és igencsak kezdtem ingerültté válni, míg a kedves párom meg nem érkezett ,hogy jajj ne haragudjak megállította a lány és vett nekem egy parfümöt. Csak pilláztam rá, nem is értettem az egészet, jól lecsesztem, hogy ennyit vártam rá amiatt, hogy vegyen egy gagyi pacsulit jó pénzért, mégis mi zajlódott az agyában? Erre bűnbánóan azt felelte, nemrég említettem,hogy egyetlen parfümöm van, amit szeretek és használok a összes többinek már megváltozott az illata és gondolta meglep. A szándékot értékeltem, na de nélkülem illatot választani, általában nagy melléfogás. Nos, ez olyannyira nem volt az, hogy azóta szinte minden alkalommal ő kísér el a nap folyamán.. :)


Most, hogy a nyári lazaságot bőven magunk mögött kellett hagyjuk egy időre, nem csupán a belső, hanem a külső ápolás is sokkal nagyobb odafigyelést igényel. Míg a vitaminokkal és gyümölcsökkel próbáljuk kivédeni a makacs betegségeket, a bőrünk olykor ugyancsak segítségért kiált. Újra és újra visszatérek a Nivea "őskori" termékcsaládjához, ami kézre, lába, sőt az egész test felületére tökéletes választás. Az illata eleganciát sugall számomra, minden cseppje aranyat ér. Nem találtam még meg a tökéletes vetélytársát, hiába fog meg valaminek az illata, ha a tulajdonságai felül sem múlhatják ennek a terméknek a hatásait.


Ékszerek között a Glamour - napi szerzeményem lépett a dobogóra. Szeretem az egyszerű, letisztult darabokat és bár az arannyal nehezen barátkozom, őt határozottan jó szívvel viselem. Ráadásul kevés az olyan design, ami elegáns és vagány szettekhez egyaránt passzol. Na ez pont ilyen. A H&M üzleteiben szerintem még ti is megtalálhatjátok. 


Sokan nem fogtok meglepődni, hiszen instagramon már találkozhattatok vele, hogy nagyon belemerültem Szabó Péter: Állj félre a saját utadból c. könyvébe. Hihetetlenül pozitív, inspiráló és olyan miértekre kaptam választ a könyvben az életbölcsességek és motivációk mellett, amire nem számítottam. Abszolut favorit lett, a téli hónapban valószínűleg az ő példaképének az írása fog bekerülni a listába, de hosszú még az idő, ki tudja.. :)


Sminkkel kapcsolatos terméket sem akartam kihagyni a felsorolásból, viszont ebben az időszakban nem volt abszolút kedvencem, legalább 15 terméket tudtam volna bemutatni, de szerintem gyorsan leléptetek volna. Úgyhogy hoztam egy régi-új ismerőst, akit többször emlegettem és továbbra sem bírok betelni vele. A szám iszonyúan hajlamos a cserepesedésre ilyenkor, ezzel az Oriflame termékkel viszont egy éjszaka alatt szinte teljesen rendbe hozhatom. Nem tudok nélküle élni.

Nektek mik voltak az őszi kedvenceitek? Az én felsorolásomból van, ami a Ti szívetekhez is közel áll?

Ha nem szeretnél lemaradni a hamarosan érkező karácsonyi bejegyzésáradatról, mindenképp iratkozz fel, vagy csatlakozz a facebook oldalamhoz IDE kattintva.Várlak szeretettel!

Köszönöm, hogy elolvastál!
Alexandra  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése