2016. december 22., csütörtök

Karácsonyi AJÁNDÉKÖTLETEK #3 - SOS tippek

Velem bizony nem egyszer előfordult már, hogy az utolsó pillanatban tudtam meg, valaki mégiscsak ott lesz az ünnepi összejövetelen , viszont nem készültem ajándékkal. Biztosan Nektek is van olyan személy a családi, baráti körben, akit igazán nem ismertek vagy nem áll hozzátok közel, a szokások mégis úgy kívánják, ha már mindenki másnak vettél ajándékot, őt sem illik kihagyni. Ebben az esetben nem árt, ha az ember összeszedi a gondolatait és kiötöl valami frappáns ajándékot. Összegyűjtöttem most olyan ötleteket, amiket akár az utolsó pillanatban is beszerezhettek , megvásárolhattok vagy elkészíthettek és lehet, hogy még a lakásból sem kell kitenni a lábatokat, mert az eszközök kéznél vannak és garantáltan örömet szerzel vele anélkül, hogy az ajándékozott azt érezné, most ugrottál be a Tesco-ba egy gagyi bonbonért.


Mézeskalács

Az ünnepek közeledtével nincs olyan háztartás, ahol ne lenne mézeskalács. Szépen becsomagolva néhány remekül sikerült darab szuperül megállja a helyét, de személyre szabhatod a díszítés során, így még imponálóbb lehet , hogy külön figyelmet fordítottál az Ő ajándékára is, még ha ilyen apróságról van szó.Virág

Nem megszokott virágot ajándékozni karácsonykor, pedig én kapásból 3 szerettemet tudnám azok közé sorolni, akik odavannak a Jázmin illatáért vagy csak mindennemű cserepes virágért.  Ne félj tőle télen sem.


Váza

Közvetlenül az előző ötlethez kapcsolódik a kreatív váza, ami élő vagy művirággal virággal és virág nélkül is kiváló. Ahogyan a virág típusánál, úgy itt egyaránt érdemes figyelembe venni az egyén stílusát, otthonának berendezését, hogy ne lőj bakot teljesen eltérő designnal. 


Saját készítésű ajakbalzsam

Hogyha érzel még szuszt magadban a DIY ajándékokhoz, akkor ezzel meglepetést szerezhetsz férfiaknak és nőknek egyaránt. A lehetőségek tárházának csak a kreativitásod szabhat határt. Remélem, sikerült ötleteket merítened a felsoroltak közül. Ha esetleg el is készítenéd valamelyiket , #pontminők hashtaggel megtaláljuk egymást az instagramon vagy küldd el nekem üzenetben a facebookon.

Karácsonyig itt már nem találkozunk, így ezúton is kívánok
BOLDOG , SZERETETTELJES KARÁCSONYT!

Hasonló bejegyzések:

Várlak vissza! Köszönöm, hogy itt voltál!
Alexandra 

Képek forrása: P I N T E R E S T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése