2016. december 1., csütörtök

Kérdések és válaszok a FÉRFIAKRÓL , amikbe belepirulsz/+18


Ismerjük el hölgyeim, nekünk a férfi élet rejtelmei pont úgy mozgatják a fantáziánkat, ahogyan őket érdekelheti , mi zajlik a zárt ajtók mögött egy csajos estén vagy éppen a toalett folyosóján mi tart órákig, amíg kijutunk? Vajon kibeszélnek minket? A szex tényleg annyira központi szerepet játszik az életükben, mint ahogy a filmekben mutatják? Mennyire kell tartanunk az esetleges csalódásoktól ,hogyha a párunk eddig nem avatott be ilyen mélységekbe?

Hímjeink válaszoltak. Szívesen, szívesen hölgyeim .. :D Máskor is.

1. Nehezen tudom elképzelni azt a folyamatot, amikor a piszoárnál álltok és kínos pillanatok nélkül végzitek a dolgotokat. Őszintén, meg szoktátok nézni egymás szerszámát? Vannak odasandítások? Te volt már , hogy észrevetted, hogy téged néznek?

- Én nem szoktam, a legtöbb helyen nem is nagyon lehetne látni, csak ha már látványosan áthajolsz. Ahol mégis lehetne, ott tapasztalataim szerint nem jellemző, hogy néznék a szerszámomat. Józanul maga elé néz az ember, részegen meg próbál egyenesen megállni, vagy beszélgetünk egymással, ha haverral mentünk ki. Én még nem vettem észre, hogy nézték volna.

- Igyekszem koncentrálni , hogy még véletlenül se sandítsak oda, de arra szoktam figyelni a periférikus látásból, nézik-e. Ha igen, odanézek én is, hogy mit néz. Rögtön elkapják a tekintetüket, én meg visszafordulok és nézem a falat, azt gondolva magamban, hogy ez nagyon vicces.

2. Hányszor jut eszetekbe egy nap a szex?

- Rengeteg dologtól függ. Mikor voltál utoljára nővel, mikor végeztél önkielégítést, mennyire volt jó vagy rossz napod, milyen csajokkal találkoztál nap közben stb. Nálam nagyon hangulatfüggő. Van, hogy a fél napomon arra gondolok, van, hogy egy nap egyszer se jut eszembe. Mivel most én el vagyok szeparálva kb a külvilágtól, csak melóból állnak a heteim és még tél is van, tehát csinos lányok is jobban fel vannak öltözve ha esetleg látnék párat, ezért nálam most nem mondhatni gyakorinak ezt a számot. De fesztiválon meg pont fordított a helyzet. Szóval konkrét számot nem tudok mondani. Teljesen változó nálam.

- 12-13x egy nap átlagosan. Minnél régebben csinálta az ember, annál többször gondolunk rá. Van olyan, hogy a test is elkezd működésbe lépni és van , amikor először a szerszámunk reagál magától és úgy jönnek a gondolatok.

3. Amikor kapcsolatban éltek is van igény önkielégítésre? Ha igen hányszor? És egyáltalán miért?

- Egy kapcsolatomat leszámítva mindig volt igény rá. Ha épp a párom nem akar szexelni, vagy régóta nem találkoztatok, akkor nincs mese… 

- Persze, hogy van igény rá. Függetlenül a szexuális aktus mennyiségétől. Lehet, a túl sok gondolat is teszi. Más a szituáció, családiasabb a tenyerünkkel való kapcsolat . Napi 4x is megesik a fiatalabb korosztálynál. Befolyásoló tényező az életkor és a kapcsolat, illetve mennyire zavarja a párunkat, ha önkielégítést végzünk. Az ötödik gyönyör egy nap azért már fáj.. 😃

4. A pornófilmek sem maradhatnak ki a buliból! Az mindenki számára egyértelmű, hogy a férfiak életük során számos felnőtt tartalmat megtekintettek már az éteren keresztül . Viszont az, hogy erre mi szükség egy elégséges párkapcsolatban igencsak érdekes kérdés számomra. Tehát? :)

- Erre nem tudok válaszolni. Egy pornófilmben mindig felturbózva látod a dolgokat, nyilván nem egy normális szexuális együttlét látható rajta (legalábbis az esetek 99%-ban). Talán ez. Vagy mert a képernyőn a mai napokban ideálnak mondott nők jelennek meg. És amelyik férfi azt mondja, hogy kapcsolatban soha nem gondol más nőre, vagy nem gondol arra, hogy mással lefeküdni, az hazudik vagy meleg. Csak az értelmes férfi ennél tovább nem jut. Képernyőn viszont kicsit meg is megkaphatja ezt. Legalábbis szerintem emiatt van erre szükség. Meg hát az se utolsó, ha együtt nézitek és úgy szexeltek.

- A piszkos fantáziánkat egyértelműen abban élhetjük ki. Olyan dolgokat láthatunk, amikre a valóságban nincs lehetőség megtenni. Közben némi meztelen női testet is látunk, de inkább maga a fantáziavilág , ami megfog.

5. Néhányszor rajtakaptam már a pasikat, hogy többet pletykálnak , mint a lányok. Kibeszélik a haveroknak, olykor igencsak bunkó stílusban az előző napi "zsákmányukat". Ez az egy éjszakás kalandoknál még elnézhető (bár továbbra sem kellemes), viszont tartós kapcsolatban mennyire jellemző, hogy megosztjátok egymással a kínos vagy éppen kellemes élményeket? Milyen részletesen taglaljátok a történéseket?

- Én azt tapasztaltam, hogy nem jellemző. Az egyéjszakások az más kategória, azt még szép, hogy kibeszéljük. (de persze nálam amúgy itt is van kivétel, nekem több csajról nem is tudnak) De alapból én is mindig elmesélem. A komoly kapcsolatban történteket nem nagyon beszéljük ki. Se jót, se rosszat. Csak ha baj van, akkor esetleg elmondjuk a másiknak, hogy most mi a franc legyen. Emberfüggő szerintem. Van nagyon jó ismerősöm, akinek 3 mondatnyit tudok a kapcsolatáról összesen kb, és van, akiét sajnos túlságosan is ismerem…nem akartam ennyire. De általában nálunk nincs megbeszélés, max nagyon felületesen, nem a részletekig menően.

- Valakinek mindig van egy jó mesélnivalója. A poénos, kellemetlen, gusztustalan sztorik prioritást élveznek, például a kit hogy kapott el a fosás-hányás, mint vicces sztori. Ha valakinek az az életmódja, hogy minden nap más nőt dug meg, az az önbecsülésére egyaránt vonatkozik, ilyenkor szeret elbüszkélkedni a hódításaival, hogy irigykedjenek rá. Ha valaki ilyen helyzetben van, az mindig továbbadja a haveroknak. Tartós kapcsolatban egyáltalán nem jellemző.

6. Mik a legnagyobb tévhitek , amiket szerintetek a Nők gondolnak a Férfiakról? Legyen az szexuális jellegű vagy bármilyen más témába tartozó.

- Csak a szexre hajtunk. És ez sajnos a többségi ecsetfejű beképzelt szarfejű miatt igaz is (ez olyan, mint az, hogy a lányok csak a pénzre hajtanak).

- Folyton a szexre gondolunk. Nem folyton, van, amikor eszünkbe sem jut, persze akad, amikor elég intenzíven, de ez nem jó általánosítás. 

7. Milyen játékszert próbálnátok ki legszívesebben, ha a párotok partner lenne benne? Mi izgatja a legjobban a fantáziátokat, amit talán még neki sem mertek bevallani?

- Beöltözős párti vagyok inkább. A bilincs és társai nem vonzanak, próbáltam ki dolgokat…. jó volt, de ha szexelünk, akkor szexeljünk. Nem volt még partnerem, akivel az előjátékot így elhúztuk volna. Nekem az extrémebb helyeken való szex/orális szex.

- A vibrátort mindenféleképpen kipróbálnám. A szexhinta is izgalmas lehet. A szituációs, beöltözős szeretkezések nálam is mindent visznek. ( pl. titkárnő, diáklány. )

8. Mi a vágyatok/ elvárásotok a párotokat illetően , amiből nem engedtek?

- Szeressen, ne csaljon meg. Ha baja van, mondja el. Ne legyen bizalmatlan. Szeretem, ha észre tudja venni az életben azokat a hétköznapi dolgokat, amiken a többség átsiklik, bár ez nem olyan, amiből ne engednék.

- Ne hanyagolja el magát. Ne gondolja azt, hogy nekem úgyis jó. Mindig legyen igényes és ápolt. Kiábrándító tud lenni, amikor egy idő után már rendszerint a megjelenés rovására megy az elkényelmesedés.A ti fantáziátokat van még ezen kívül, ami mozgatja? Várom a további kérdéseket, szívesen rábírom az embereim , hogy megkapjátok a válaszokat! 😛

Mark Gungor előadásait a youtube-on megtekinthetitek, ha szeretnétek mélyebben belemerülni a témába :)

Legközelebb újra visszatérünk a karácsonyi dömpinghez. Ne maradjatok le. Iratkozz fel a jobb oldalsávban vagy lájkold a facebook oldalam, hogy minél hamarabb értesülj a frissülésekről.

Köszönöm, hogy elolvastál!
Alexandra  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése