2016. december 6., kedd

TÉLI FILMMARATON - 5 tipp, KARÁCSONYI változat

Karácsony nincs Reszkessetek betörők , Holiday , Grincs, Polar Expressz (amit öcsémnek hála egész évben "élvezhet" a família 😂 ) és Télapu nélkül. Viszont ezek mellett , megőrizve az említettek varázsát , becsempészhetünk az otthonunkba az ünnepek közeledtével elgondolkodtató, megható , vicces és igazán hangulatos filmdélutánokat.

Részleteket a sztorikból a címekre kattintva eléritek.


A "tipikus amcsi" kategóriába sorolnám ezt a filmet, amit én is idén láttam először. A csajos pizsipartik vagy összeülések tökéletes eleme lehet, roppant jó kiállású férfival a főszerepben. (Muszáj kontrollálnom a szavaim, mégiscsak férjezett asszony vagyok :) ) Nagy meglepetések nem várnak rád, de szerintem abszolút élvezhető. "Jessie Patterston csak a nagy Ő-re várt egész életében. Azonban a dolgok eddig soha sem alakultak az elképzelése szerint. Már háromszor eljegyezték, ám mind a hármat fel is bontotta. Most azonban színre lépett Aiden, aki talán tényleg a nagy Ő lesz. Az egyetlen bökkenő, hogy Jessie nem tud arról, hogy a sármos idegen fogadott a barátaival, hogy még karácsony előtt megnősül."Nincs olyan alkalom, hogy el ne sírjam magam, amikor megnézem Julia Roberts és Susan Sarandon főszereplésével ezt a darabot. Nem mai és biztosan láttátok már Ti is, de nem árt néha újra feleleveníteni , milyen fontos , hogy tényleg szeressük és elfogadjuk egymást. Akinek megadatik a nagyszerű kapcsolat az édesanyjával, használja ki , ameddig csak tudja.Ő sem a legvidámabb esti műsorok közé sorolható. Az apák szerepe kerül előtérbe, a mondandó a szeretet ünnepéhez hűen persze elmaradhatatlan. "Jack Frost (Michael Keaton) mindig is híres zenész akart lenni és most megadatik a lehetősége a nagy kiugrásra. Csakhogy míg a hírnevén dolgozik, elhanyagolja fiát és a feleségét. Karácsony estéjén azonban ráébred a szomorú igazságra, de jóvátenni már nem tudja, mert végzetes balesetet szenved. Egy évvel később visszatér, a sors különös tréfája során, a fia által gyúrt hóember testében és még egy esélyt kap arra, hogy családjával szemben rendezze a tartozását."Minden évben ingerenciám támad, hogy megnézzem, pedig nem feltétlen az izgalmas, igényes, hangulatos kategóriába esik, valamiért Reese szerepe pozitív hatással van az ítélőképességemre, ezért sajnáltam volna kihagyni a sorból.  "Kate (Reese Witherspoon) és Brad (Vince Vaughn) módszeresen kerülik a karácsonyi ünnepségeket, és a legelképesztőbb sztorikkal etetik a családot, csakhogy ne kelljen részt venniük a családi összejöveteleken. Egy élő közvetítés révén azonban lebuknak, és kénytelenek végiglátogatni a szülőket, akik persze mind elváltak. A négy látogatás során alapos ízelítőt kapnak a családi melegségből és egymás féltett titkaiból."Utoljára hagytam az én legeslegkedvencebb történetem, ami megerősíti bennem, hogy igenis fontos az ajándékozás, ajándékmennyiségtől és értéktől függetlenül, hiszen a mögöttes tartalom az igazán lényeges. Ti ismeritek, hogyan indult útjára az ajándékozás és ki volt az a Télapó? Ha nem, akkor mindenképp nézzétek meg ezt a filmet, csodálatos igaz történet! Kötelező karácsonykor, bár sajnos a tévében ritkán adják.Nálatok mik a kötelező karácsonyi filmek?

Ha szeretnél még több karácsonnyal kapcsolatos bejegyzést olvasni , iratkozz fel a jobb oldalsávban vagy gyere és csatlakozz a facebook csoportunkhoz ITT, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről.

Várlak vissza legközelebb is sok szeretettel!
Alexandra 

3 megjegyzés:

 1. Én imádom még a Lebilincselő karácsonyt is. Abszolut vicces,romantikus és imádnivaló film.

  VálaszTörlés
 2. Én imádom még a Lebilincselő karácsonyt is. Abszolut vicces,romantikus és imádnivaló film.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sosem hallottam még róla! Köszönjük a tippet! Mindenképpen meg fogom nézni!
   Áldott, békés ünnepeket kívánok előre is Nektek! :)

   Törlés