2017. január 25., szerda

Interjú a KIALAKÍTÓ bloggerével : Hegedűs Enikővel


Általában, ha felkérek valakit, hogy válaszoljon a feltett kérdéseimre, főleg, amikor számomra méltóan elismert és népszerű bloggerről / vloggerről van szó, félve várom a visszajelzést: Vajon beleférek az idejébe? "Zaklathatom" - e az én kérdéseimmel? Rendszerint azok, akiktől a legjobban tartok, hogy esetleg visszaigazolás sem érkezik, a legkedvesebbek és legsegítőkészebbek velem, amiért Enikőnek is nagyon hálás vagyok, hogy ilyen gyorsan és készségesen válaszolt nekem. Imádom, ahogyan bemutatja a tesztelt vagy éppen tesztelésre váró termékeket , annyira pozitív a kisugárzása és egyedi a stílusa , amitől azonnal a szívembe zártam, ahogyan az első videójára rábukkantam. Az olvasás szerelmeseként természetesen a blogját egyaránt rendszeresen követem, a hasznos tartalmak mellett a szemet gyönyörködtető képek sem elhanyagolhatóak. Az interjú során ráadásul számomra is érdekes , új dolgokat tudtam meg róla, remélem, Ti szintén örömötöket lelitek benne:


1. Mi motivált , amikor belevágtál a blogolásba? Egy jó hobbinak indult vagy tudatosan építetted például a cégekkel való együttműködést?

Igazából a pánik motivált, akkoriban nem is tudtam még a szépség és divatblogokról. Hazajöttünk Dániából, halasztanom kellett az egyetemen és nem volt munkám se. Miközben kerestem a helyem a régi-új életemben, kellett egy tevékenység, ami fenntart a vízen. Így találtam meg életem első hobbiját. Egy idő után természetesen elkezdtem képbe kerülni a blogokkal, és részben tudatosan építettem az együttműködéseket. Szerettem volna sok újdonságról beszámolni és az olvasóknak sok-sok játékot szervezni, erre pedig sok cég ad lehetőséget. Akikkel kezdetekben együtt működtem, azokkal a mai napig remek a kapcsolatom.


2. Hogyan fogadta a környezeted, amikor megtudták, hogy mibe kezdtél bele?

Lelkesen támogatott mindenki, főleg, mert fogalmuk se volt, mi mindennel jár ez. Eleinte óriási segítséget nyújtottak. Sokszor anyukám, az öcséim, vagy Botond fotózott outfiteket. Jelenleg is rengeteg támogatást kapok tőlük. Illetve a blognak köszönhetően rengeteg jó barátra tettem szert. 


3. Az előző kérdéshez kapcsolódva jelent otthon hátrányt, hogy ennyi időt fektetsz a bejegyzések és videók gyártásába? Nagyjából mennyi egy átlagos héten az ezekre fordított időintervallum?

Mindig megfogadom, hogy lemérem mennyi idő egy héten, de erre sose jut időm. 😃 Változó, de napi 4-5 órát foglalkozok a bloggal. A képek elkészítése, utó munkája, posztok írása, formázás, maga a tesztelés, e-mailekre válaszolás és kommentekre. Fotózások megszervezése és maga az outfit fotózás is hosszú folyamat. Ha tippelnem kéne, 20 óra teendőm biztos akad ezekkel hétfőtől vasárnapig. A családi dolgokba nem zavar be, szerencsére már megtanultam offline is lenni. :)


4. Rengeteg új terméket kapsz, amik bemutatásánál például az én kedvemet is rendszerint meghozod a beszerzésükhöz. Mit gondolsz, mi jelentette az áttörést, amikortól felfigyeltek rád a márkák képviselői?

De jó, örülök, hogy volt olyan, amit kipróbáltál azokból, amiket ajánlottam. Szerintem a cégeknek egyre inkább fontos, hogy hiteles véleményeket közöljenek. Az emberek is sokkal nyitottabbak a "szomszéd lány véleményre". Szerintem azért kapok ennyi felkérést, mert mindig őszinte véleményt fogalmazok meg. Egyre inkább a videózás irányába mozdul el a blogolás, de én az írott formáról sem vagyok képes lemondani, illetve itt több, minőségibb képen tudok megmutatni minden terméket. 


5. Kaptál olyan kritikát / negatív véleményt, amit nagyon a szívedre vettél? Egyáltalán mennyire foglalkozol a megjegyzésekkel?

Eleinte nagyon rosszul estek a negatív kritikák, de amiben volt építő szándék, azt megszívleltem és beépítettem. Ma már nem bánt meg, hanem a hasznos tanácsot megfogadom. Trollok nem nagyon bukkannak fel a blogon, de ha mégis, akkor jókat nevetek és sajnálom azokat, akik ilyesmiben lelik örömüket. Sok más blogon látok igazán csúnya megnyilvánulásokat, nem is értem, hogy tolódhatott el a világ ilyen 'mindent megmondok mindenkinek' irányba. Remélem divat lesz egyszer megint a kedvesség. :)


6. Szerinted akad esély rá, hogy valaki megéljen ma ebből Magyarországon?

Van pár blogger, aki megél ebből, ők tapossák ki az utat sok más blogger előtt, nagyon felnézek rájuk és nagyon elismerem őket, nem könnyű út. Nincs olyan ember, aki ne szeretne abból élni, amit örömmel csinál. Én még keresem az utam, de valószínű a bloggal kapcsolatos pályán szeretnék elhelyezkedni. Jelenleg a fotózást, stúdió-bolt-kirakat rendezést, stylist, stílustanácsadást próbálgatom, illetve cikkeket írok online magazinoknak. Meglátjuk, mi lesz az én vonalam. Persze realista vagyok, így jelenleg gyógyszertári asszisztensnek tanulok.


7. Van olyan szépségápolási termék, trükk vagy praktika , ami nélkül nem tudnál létezni? 

After Shave balzsam primerként a legnagyobb kedvencem és a koreai bőrápolási rutin. 


8. Az én örök kérdésem, így Te sem maradhatsz ki: Hogyan és hol képzeled el magad 5 év múlva? Mik a terveid a blogodat és a csatornádat illetően? Számíthatunk újításra? 

Öt év múlva remélem, egy családi házban élek Botonddal és egy kisbaba aranyozza be a napjainkat. Szerintem 5 év múlva sem tűnök el az éterben, blogolni fogok mindaddig, amíg örömet okoz és feltölt. Folyamatosan újításokon töröm a fejem, hamarosan pár új rovatot indítok el a Vintage Outfit újdonsága mellé. :) Amint pedig találunk egy tökéletes házat, akkor a lakberendezés felújítás is megjelenik blogposztok formájában. :)


Enikő youtube csatárnáját eléritek IDE kattintva.
A facebookon pedig ITT követhetitek  a legfrissebb infókért.


Köszönöm,hogy itt jártál! Várlak vissza legközelebb!
Alexandra 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése