2017. január 9., hétfő

LUSH ajak, arc- és testradír


A Lush őrület már jó ideje tart Magyarországon , nem is csoda, hiszen olyan újdonságokat alakítottak "trendivé", amit ezelőtt senki vagy csak nagyon kevesen. A finom alapanyagoknak és kézzel készített termékeknek köszönhetően (ami valljuk be, igencsak imponáló) az én fantáziámat intenzíven felkeltette, ennek következménye volt, hogy a karácsonyi kívánságlistámon az első helyen szerepeltek a Lush termékek, főként a radírok. A családi ünneplésen nagy örömöt szerzett, amikor anyósom és sógornőm meglepett a Bubblegum ajakradírral és az Ocean Salt arc- és testradírral.

Izgatottan vártam, hogy kipróbálhassam, mégis csak január első napjain akadt a kezem ügyébe a kis ajándéktasak, ami elrejtette őket és a zsúfolt , bejglievős, lustizós napokon és teljesen kiment a fejemből.


Az ajakradír télen az a termék, ami elengedhetetlen a rúzsok, szájfények szerelmeseinek, de azoknak is, akik 'csak úgy vannak', ugyanis nem találkoztam senkivel ,aki ne panaszkodott volna a cserepes ajkakról télvíz idején. Utána olvastam különböző fórumokon, milyen véleménnyel vannak róla mások, illetve mik azok a kritériumok, amiknek meg kell feleljen a termék, hogy szívesen megvásárolják azt, akár többszöri alkalommal. Segítséget kaptam, milyen tulajdonságokat vegyek figyelembe, ami hasznos lehet számotokra, miközben belefutottam több helyen a megbélyegzésbe: "Tipikusan az a termék, amire igazából semmi szükséged, de ha megvetted, nem akarsz nélküle élni." Nos , én ezzel abszolút nem értek egyet,mert legyen az házi készítésű vagy boltban megvásárolt ajakradír, ha adsz az ápoltságodra, igenis fontos, hogy rendelkezz vele. 
A sok rizsa után, áttérek végre a lényegre. A Bubblegum fantázianevet viselő , igényes kivitelezésű szépségem, amint megláttam elrabolta a szívem. A gyönyörű pink árnyalata és gyermekkoromat idéző illatvilága magával ragadott, amikor pedig használatba vettem még nagyobbra lobbant a szerelem. Az íze annyira azért nem kellemes,hogy egész nap ezt nyalogassam, dehát nem is erre lett kitalálva. Eddig a méz-cukor kombón kívül mást nem alkalmaztam , viszont a sok pepecselés és macera mindig elvette a kedvemet tőle, így az ajakbalzsamok vastagon kenésében bíztam. Ezután nem fogok a mézes verzióhoz nyúlni csak a legszükségesebb esetekben. Hihetetlenül kevés is elég, ezáltal sokáig ki fog tartani, kellemesen ápolja a számat, ragacsos réteg nélkül.


Hoztam nektek nem is olyan régen, saját kézzel készített kávézaccos testradírt (ITT elolvashatod), ami bár varázslatosan működött , a felkészülési idő és az azt követő alapos takarítás miatt bevallom a bejegyzés megírása óta nem szántam rá magam egy újabb adag elkészítésére. A Lush Ocean Salt arc-és testradírja azonban kárpótolt az elmaradt hetekért. Bár hazudnék, ha azt mondanám, a téli időszakban, (amikor az én zsíros bőröm is átvált szárazabbra) égetően nagy szükségem lenne a radírozásra, de a heti egy alkalomra tökéletes választás. Az illata alapjáraton kellemes, felkenve nekem kicsit intenzív, de arra az időintervallumra bőven elnézem neki, finom mozdulatokkal használva , nem sérti meg a bőrfelületet , nem szárít és nem csíp. Sokkal praktikusabb most számomra , annak ellenére ,hogy a kávézaccos verzió jobban hidratált, mégis jelenleg rá szavazok, egy radírnak egyébként sem a hidratálás és táplálás az elsődleges feladata.

Hogy mi az én első benyomásom a Lush-ról? Mindenképpen méltán elismert és kedvelt márka, olyan árkategóriában, amit még meg lehet fizetni. Biztosan kipróbálok több verziót tőlük a jövőben.

Nektek van bármilyen Lush terméketek, próbáltátok már őket? 

Ha van kedved, csatlakozz hozzánk a facebookon vagy iratkozz fel a jobb oldalsávban. Együttműködési szándékodat , kérdésedet, kérésedet az
alexandrabarva@gmail.com
e-mail címen megteheted!

Köszönöm, hogy elolvastál! Várlak vissza legközelebb!
Alexandra 

2 megjegyzés:

 1. jó kis bejegyzés volt! az tuti, hogy a Lush korszakalkotó abban, amit csinál. A közelemben nincs boltjuk, de annyira nem is bánom, még nem próbáltam terméküket, de annyira nem birizgálja a fantáziám. Az ajakradírokat próbálnám ki egyedül, de annyira smucig vagyok, hogy inkább elvagyok a méz-cukor kombón, hiszen az is tökéletesen működik. Testradírból viszont sokkal jobb a nem házi, egy ideig én is itthon csináltam, de a mocsok, amit utána takarítani kell, nem éri meg a szenvedést :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bennem is pont ez volt a gát idáig, hogy önszántamból nem feltétlen adnék ki ennyit pénzt például egy testápolóra, de ünnepekkor pont tökéletes kívánság lehet.
   Ne is mondd testradír okozta mocskot, szerintem kávézacc a legutóbbi alkalom óta is van még elbújva a kis zugokban.. :D

   Törlés