2017. január 11., szerda

ÖLTÖZZ fel, megmondom KI vagy! - TIPPEK a stílusos megjelenéshez

A csinos , igényes megjelenést említve az embernek rögtön az elegancia jut eszébe. Pedig közel sem helytálló az állítás, akár szabadidőben vagy farmerben is lehetsz stílusos bombázó, éppúgy , ahogyan a kiskosztümödben. Bármerre járunk, bármit teszünk, az öltözködésünk az, amit mindenki lát és az alapján szűrik le a konzekvenciát, mennyire adsz magadra, tehát milyen személyiség vagy. Ma már tudjuk, nem feltétlenül kell tömött pénztárca ahhoz, hogy minőségi darabokkal töltsük fel a gardróbunkat, a hétköznapi márkák és turkálók polcain számos alternatíva létezik, amivel olcsóbban megszerezheted a szükséges ruhaneműket.

Akárhonnan nézzük, akárhogyan küzdünk ellene, bizony szinte mindenki kivétel nélkül az öltözködésed alapján fog megítélni. Alkalomhoz illően válaszd ki az aznapi szetted, ha nem akarsz értékes lehetőségektől elbúcsúzni a rosszul kiválasztott outfited miatt. De vajon miket érdemes szem előtt tartani, ha jó benyomást szeretnénk kelteni? Összeszedtem nektek néhány hasznos tippet.


Alapszabályok, amiket jó betartani az igényesség jegyében:
 • Maximum 3 színt viselj magadon
 • Mintás ruhadarabhoz válaszd az alapszíneket (fekete,fehér).
 • A kevesebb néha több. Bánj csínján a kiegészítőkkel.
 • Ezüsthöz aranyat nagyon ritkán tudunk ízlésesen párosítani.
 • Megfelelő méretet és fazont vásárolj. Igen, már a fehérneműtől elkezdve.
 • Mindig tartsd tisztán a lábbelid.
 • Fehér cipőhöz fehér zokni, feketéhez fekete!
 • Ne a trend legyen a mérvadó és a fő irányvonal, hanem a saját egyéniséged és testalkatod.
 • Csempéssz magadra valami különlegeset. Lehet ez akár egy feltűnő ékszer vagy szép sál.
 • Hiába a meseszép tűsarkú, ha nem tudsz benne járni. Válaszd a számodra legkényelmesebb alternatívát. A lapos talpú ugyanúgy szép tud lenni, a rogyasztgatás és botladozás kevésbé.
 • Óvakodj a sokat mutató darabokat és az olcsó hatástól.
 • A kirívó márkajelzéseket kerüld. Elég, ha a belső címke árulkodik a vásárlás helyéről.
Nem születünk stylistnak és jó stílusérzékkel sem rendelkezhet mindenki , ezért ne ess kétségbe, ha nem úgy sikerült rögtön elsajátítanod minden fortélyt ,ahogyan azt elképzelted. Sokat segíthet visszanézned a régi képeidet és megvizsgálhatod, miket hibáztál, milyen fazon az, ami jól áll és mi az , ami nem. 


Amennyiben a stílusosság érzése hidegen hagy, lássunk egy kis pszichológiát. Kísérletek bebizonyították, hogyha olyan ruhát viselsz, amit szerinted a sikeres emberek szoktak, sokkal pozitívabb képed lesz magadról és kiemelkedőbb eredményeket tudsz elérni, könnyebben elhiszed, bármire képes vagy. Ugye milyen furcsa, mennyit számít , mit veszel fel reggel? :) De talán nem is kell ezt különösebben magyarázni, nincs olyan nő a bolygón , aki ne érezné remekül magát a tökéletesen hozzá passzoló ruhában. A kulcsszó, hogy érezd jól magad a bőrödben, ne takargasd folyton bő szabású anyagokkal a tested, hanem élvezd a változatosság szépségét. Soha ne másoknak próbálj megfelelni, hanem akarj tetszeni önmagadnak, hogy jól essen tükörbe nézni!

Ti ügyeltek a szabályok betartására vagy inkább a megérzéseitekre hagyatkoztok?

Szívesen csatlakoznál a facebook közösségünkhöz? IDE kattintva megteheted vagy feliratkozhatsz a jobb oldalsávban, hogy azonnal értesülj a legújabb bejegyzésekről.

Írhatsz is nekem:
alexandrabarva@gmail.com
e-mail címen keresztül!

Örülök,hogy itt jártál! Várlak vissza legközelebb!
Alexandra 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése