2017. február 10., péntek

A FELESÉGEK titkos élete

Azt hitted, gyűrűvel a ujjadon majd éled a született feleségek eszményi életét és minden nap egy tündérmese lesz? Hidd el, semmi sem fog megváltozni. Vagy talán mégis? :) A következő pontokat kötelező szigorúan komolytalannak venni! Mert hát ugye szeretünk feleségeknek lenni minden jóval és rosszal egyaránt. Én legalábbis nagyon és nem cserélném el semmiért.


1. Alig várjuk ,hogy a kedvesünk hazaérjen. Amikor pedig hazaér , alig várjuk, hogy elmenjen.

2. Felhánytorgatjuk, amiért nem kedveskedik sűrűbben vagy lep meg valamivel, amikor pedig virágcsokorral tér haza, megkérdezzük, mit művelt és ugyan miért hozott nekünk ilyesmit?

3. Lelkesen sütünk/főzünk valamilyen újdonságot, amikor pedig a választottunk megjegyzi, hogy el kéne bele több só vagy gyümölcs megfogadjuk, hogy többet nem csinálunk neki semmit. (Ami rendszerint másnapra megdől.)

4. Megkérjük a ház urát, hogy szereljen meg valamit, amikor pedig hatalmas koszt hagy a fél éves könyörgés után, azt kívánjuk, bárcsak hozzá sem kezdett volna.

5. Folyton csinosan öltözünk , ugyanúgy figyelünk a meglepetésekre és a kis varázslatokra , mint kapcsolatunk elején, csak most erre külön ünnepnapok vannak ,1 évben 5 nap.


A kép saját tulajdon! Felhasználása engedélyköteles.

6. A családi programok előtt , főleg ha anyós is ott van , tökéletes színészi tehetséggel próbáljuk szimulálni, hogy halálos betegek vagyunk, ami miatt sajnos ezt a remek alkalmat most ki kell hagynunk.

7. Támogatjuk a férjünket mindenben, mindenkor. Kivéve, ha az épp az ellenkezője annak, amit mi szeretnénk.

8. Mindig örömmel és tárt karokkal várjuk hazaérkező szerelmünket, csinosan, meleg vacsorával , tiszta lakással. De van, hogy véletlenül a felsoroltak közül csak az egyik valósul meg.

9. Nyugodtan, higgadtan és csendesen kezeljük a problémákat, felnőtt emberek módjára nyíltan és megértően fordulunk kedvesünk felé, hogy megbeszéljük vele, ha valamivel esetleg megbántott. A duzzogás, tányértörés és toporzékolás, a "nincsen semmi baj" már fel sem merülhet többször , mint egy héten 7 alkalommal.

10. Bármikor , bárhova, legyen az akár fiús este vagy céges rendezvény nyugodt szívvel elengedjük őt, hogy jól érezze magát.. abban az esetben, ha visz minket is!

Na mit gondoltok hölgyeim? Van még amit hozzáfűznétek? 😋


Az elérhetőségeimet a jobb oldalsávban megtalálod.

Örülök,hogy itt jártál! Várlak vissza szeretettel! :)
Alexandra 

2 megjegyzés:

  1. Alexandra! Miközben olvastam, végig a Született feleségek járt a fejemben :) Imádom azt a sorozatot, már vagy 10x végignéztem!!! Ott van ennyi intrika, cselezgetés, és huncutság...de komolyra fordítva a szót, gondolom minden normális házasság tele van ilyen játszmákkal, amik egy boldog házasságot még vidámmá tesznek. Én legalábbis jókat nevetek, amikor a szüleimnél látom ezeket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is úgy gondolom Eszter, hogy minden párkapcsolatban és házasságban eljön az az idő, amikor már nem feltétlen meseszerű minden, de én éppen ettől élvezem olyan nagyon. Nincsenek játszmák, nyílt lapokkal játszunk mégis kedvesen és szeretettel, ha közömbösek lennénk egymás iránt, nem foglalkoznánk ennyit az élet apró "szépségeivel". Valószínűleg én is azért rajongok annyira a Született feleségekért, mert nincs kisarkítva a pozitív dolgokra és gyakran magára ismer az ember a szituációkban. :)

      Törlés