2017. február 22., szerda

Alkotói válság

Gondolkodom, hogy mi lenne az aktuális téma , most, hogy mindenki csak a tavaszt várja.. Talán arról kellene írnom, hogy győzzük kivárni, milyen jó lesz? Nem. Hoznom kellene egy új terméktesztelést? Nem. Gondolkodom..

Semmi.

Beugrik egy ötlet. Nézhetnék videókat, hátha az majd segít. Fél órát ülök a gép előtt és semmi. Semmi érdekfeszítő, sokat mondó, inspiráló. 

Tovább.

Hallgatok zenét. Na de mégis buta vagyok én? Miben fog ez segíteni? Egyre stresszesebb vagyok. Kimegyek a nagyvilágba inspirációt gyűjteni. Figyelem az embereket. Sablon ruhák, sablon sminkek, sablon beszélgetések.

Értelmetlen.


Mikor ér ez véget? Miért nem repkednek a gondolatok? Miért sötétedett el hirtelen minden? Eszembe jut egy jó téma! 

VÁRJUNK..

Ezt majd csak márciusban aktuális. Telnek az órák, semmi sem történik. Látom a ház előtt elsuhanni az autókat, mindenki csak rohan, siet.

EZAZ!

Na ez már valami! Rohannak, sietnek..elsuhan a mentő. Ebből majd kerekedik valami. De nem. Mégsem. SEMMI. 

Majd talán pár óra vagy nap elteltével. Mit tehetnék? Van ilyen, nem? Ülök a laptopom felett és elmélkedek. Nem nagy feladat. Csak ülj le és csináld, aztán minden megy a maga útján. :)

Az elérhetőségeimet a jobb oldalsávban megtalálod!

Örülök,hogy itt jártál! Várlak vissza szeretettel!
Alexandra ♥

Kép forrása: P I N T E R E S T 

6 megjegyzés:

 1. Én tegnap pont így éreztem magam. Ültem a gép előtt, és rájöttem, hogy nekem most tökre nincs se kedvem, se hangulatom, se erőm semmihez. Úgyhogy csak bambultam egy sorozatrészt, bár nem nagyon tudtam odafigyelni. A zene viszont kikapcsolt, főleg, mert fantasy zenéket hallgattam. És bár írni nem volt erőm a történeteimet, de legalább fejben lejátszódott pár jó kis jelenet. Ez is valami.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Néha a semmi is valami, és van, hogy a valaminél jobb a semmi. :)
   "Ihletgazdag" napokat kívánok!

   Törlés
 2. Jól levetíted. Napok óta egy bejegyzésen dolgozom, de semmi. Én "vihar előtti csendnek" nevezem ezeket az órákat, napokat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A vihar előtti csendet tényleg találó. És amikor megindul valami, nekem hirtelen mindig annyi gondolatom lesz, hogy nem tudok olyan gyorsan gépelni, mint ahogyan a szavak ugranak elő.
   Sok sikert! :)

   Törlés
  2. Ez is ismerős. Ami engem bosszantani szokott, hogy:
   "Egyvalami bosszant engem, hogy mindig akkor talál meg, mikor úton vagyok, és közelemben sem papír, sem toll..."
   Amely pillanatban c. bejegyzés.

   Köszönök!
   Neked is sok sikert! :)

   Törlés