2017. február 24., péntek

Esküvői TRENDEK 2017

Magamból kiindulva, amikor lassan 3 éve elkezdtük szervezni az esküvőnket, nekem már határozott terveim és elképzeléseim voltak a stílust és színeket illetően, ami teljesen független volt az aktuális divattól , nagy szerencsémre pedig , akkoriban még vőlegényem (mostanra már férjem) is odáig volt az ötletektől. Ettől eltekintve volt néhány olyan sarkalatos pont, aminél segítségül hívtuk inspirációnak az aktuális trendeket, így többek között az akkor még újdonságnak számító "csupasz" tortát és vintage stílust becsempésztük a cseresznyevirág hangulatba. Hasonló témában íródott bejegyzéseim és képek az esküvőnkről a bejegyzés alján lesznek! ;)
Most viszont hoztam a leendő menyasszonyoknak vagy szimplán csak az esküvők szerelmeseinek (mint jómagam) kis útmutatót és képeket , mire számíthatunk a 2017-es évben.

Színek és stílus

VINTAGE
Több éve letaszíthatatlan trónjáról a régi korokat idéző, úgynevezett vintage stílus, ez idén sem lesz másképp. Lehet akár az esküvő 1-1 részlete vagy az egész kompozíció e-köré a téma köré építve. Tökéletes választás a DIY szerelmeseinek, ahol a meghívótól a helyiségen át, mindent a kezeid közé vehetsz költséghatékonyan.


PASZTELL
A nude valahogy elengedhetetlen része lett a hétköznapjainknak is, éppen ezért a menyegzők kulcsfontosságú részlete.

METÁL
Bármilyen stílusba és színkompozícióba becsempészhetsz metálos kellékeket, ha szeretnéd kicsit vadabbá és káprázatosabbá tenni az összhatást.


KIFINOMULT
Minden színt meg lehet regulázni, hogy az kellően elegáns legyen. Maximum 3 fő szín jelenjen meg, így nem tudsz mellé lőni és kellően esztétikus lesz.


TÚLZÁSOK
Valami felé mindig kell, hogy húzzon a téma. Túl elegáns, túl vintage, túl sok virág. Mert az esküvőn semmi sem TÚL sok, jó esetben életedben egyszer van alkalmad, hogy túlzásokba ess ezen a napon. Ez viszont nem csupán a túl sokra, de a túl kevésre is érvényes, ha minimalistában akarod nyomni, akkor szuper alkalmad adódik rá most.

GREENERY
Az idei trendszín természetesen az esküvőket szintén érinti. A zöld , a természetközeliség elengedhetetlen kellék idén.
Ruhák

CSIPKE 
A csipke sosem megy ki a divatból. Lehet mértékkel vagy mértéktelenül viselni. A döntés a Tiéd.


KIVÁGÁS
Szinte alig találni mostanában olyan ruhát a szalonokban, aminek elől vagy esetleg hátul nincsen tökéletesen kialakított dekoltázsa. Nem kell, hogy megmutasson mindent, de érdemes kihasználni a lehetőséget. Akár a szexi vádlidat is kivillanthatod egy felsliccolt fazonnal.

VIRÁG
A virág motívumok ellepték a kifutókat. Lehet csipkéből, gyöngyből, áttetsző vagy hangsúlyos. Ha esküvő, akkor virág.


TOLL
Madártoll. Hmm.. Vajon csak nekem jutott egyből eszembe Carrie Bradshaw? :)Frizurák , sminkek, kiegészítők

A KEVESEBB TÖBB
Minden téren. A maszk hatású sminkek, szoros, hajlakktól fénylő kontyok és hagyományos alkalmi ékszerek idén a legkevésbé sem aktuálisak.


HIGHLIGHT
A csillogó make up, ami letisztult hatást kelt, a haj természetes fényén megvillanó napfény elkápráztatja a vendégeket.


FONÁS
Kell ehhez bármit hozzáfűznöm? Örök kedvenc! :)Az elérhetőségeimet a jobb oldalsávban megtalálod!

Köszönöm, hogy itt voltál! Várlak vissza legközelebb!
Alexandra ♥

Képek forrása: P I N T E R E S T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése