2017. március 16., csütörtök

Ezek voltak a KEDVENCEIM TÉLEN


Ugyan a csontig hatoló hideg nem tűnt el nyomtalanul és az igazi tavaszi , virágpompás napok is váratnak magukra, naptár szerint már benne vagyunk az új évszakban, így itt az ideje búcsút inteni a téli kedvenceknek (legalábbis egy bejegyzés erejéig). A képen elrejtve ott az imádott pihe-puha maciköntösöm , ami Valentin nap óta hű társam az egész nap folyamán, ha itthon vagyok. Egyébként az F&F kollekciójának darabja, így, ha még találtok készleten, én a helyetekben biztosan lecsapnék rá.


Emlékeim szerint, a Pepco-ban (ám előfordulhat,hogy a Kik-ben) bukkantam rá a régóta keresett és vágyott Buddha szobrunkra, ami rendkívül masszív és letisztult darab. Az előszobánk állandó dísze lett, attól függetlenül, hogy a szürke szín és hangulat nem feltétlen meleg csalogató, nehezen tudnék tőle megválni. Bevallom a fényes verziók szintén mozgatják a fantáziámat és nem zárkózom el több példány beszerzésétől , egyenlőre vele próbálom becsempészni a harmóniát és békességet az otthonunkba, már , ami a látványt illeti. 


A Lush arc- és testradírjáról találtok részletes bejegyzést ITT. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól beilleszthetem a heti arcápolási rutinomba többet között, tartottam tőle, hogy szárítja a bőröm. Azt ugyan nem tudom, hogy ez a terméknek köszönhető vagy más praktikám hozománya, amiért rendkívül puha és hidratált marad az arcom rendszeres használat mellett is, minden esetre engem meggyőzött. Talán az illata az, amivel nehezebben tudok megbarátkozni, önmagában elég intenzív, de a hatását illetően teszi a dolgát.


Minden nőnek szüksége van egy "luxustermékre", amire rá merné bízni az életét, kerül , amibe kerül. Nálam újabban a Perla, amiről részletesen már írtam, ha lemaradtál IDE kattintva elolvashatod. Alapjaiban megváltoztatta az arcápolásai szokásaimat a bőröm állapotáról nem is beszélve, ezért természetesen bekerült a téli kedvenceim közé. Igyekszem spórolni vele, hogy sokáig kitartson, amiben nagy segítségemre van, hogy nem sminkelek minden nap, így ilyenkor a hidratáláshoz elég kis pumpányi vékony réteg esténként.


Könyvek terén most tudatosan lassan haladtam és december óta a reggeli olvasó órámat Brian Tracy írásával töltöttem. Részletesebben nemsokára ezzel kapcsolatban meglepit készítek, ezért magáról a műről nem szeretnék sokat elárulni. Ami a legimponálóbb benne, hogy a közhelyes: "Képzeld el és megvalósul" elven túl hasznos tippeket és módszereket ad az élet összes területét illetően, anélkül, hogy bármiről meg akarna győzni vagy agymosásként élnéd meg. Ezért is böngésztem olyan lassan, amennyire csak tudtam, mert annyi információt tartalmaz, amit nehezebb feldolgozni, ezáltal az elraktározáshoz több időre van szükség. Nagyon ajánlom mindenkinek!

Bízom benne, hogy az időjárás lassan meghozza az igazi tavaszt és hamarosan már pólóban ülve a kertünkben írhatom a bejegyzéseket Nektek! Gondolom , Ti is várjátok már, ugye? :)

Az elérhetőségeimet a jobb oldalsávban megtalálod!

Örülök, hogy itt jártál! Várlak vissza legközelebb!
Alexandra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése