2017. március 21., kedd

Lovely K - Lips-Neatural Beauty és Lovely Gold highlighter teszt


Kövezzetek meg, de engem minimálisan sem ért el a Kylie őrület, akár a termékeiről, akár magáról a személyről beszélünk. Az egyetlen ok, amiért megvettem a Lovely Kylie Cosmetics termékeire hajazó folyékony rúzst, mert már hónapok óta égen-földön kerestem hasonló árnyalatot, ám sehol sem találtam. Mivel a vélemények alapján megérte az árát és jól jött a szájkontúr ceruza is, amikor megláttam a polcokon, úgy döntöttem beruházok.

Folyékony rúzsok terén magasra tettem a mércét, ugyanis az első márka, akitől ilyen terméket vásároltam , a Pupa volt. Azóta nagy a szerelem, bár a kezdeti fellángolás már csillapodott, valahogy még mindig sokkal inkább húzok a természetes hatású , kissé fényes szájra valók felé. Ennek ellenére a barna ajaktermékek hónapok óta vonzanak, viszont hiába kerestem a megfelelő árnyalatot, a teszterek olyannyira nem győztek meg, hogy semmit nem hoztam magammal, egészen a Lovely zsákmányomig.A csomagolása - bár nyilván nem eredeti ötlet, - engem megvett kilóra. Akármilyen szépségápolási termékről van szó, az első, amit mindenki észrevesz és felfigyel rá, felszínesnek tűnik, de akkor is a külső design. Persze, hiába a külcsín, ha belülről nem kapsz semmit, maximum kellemetlenséget, ebben az esetben plusz pontot ért az igényes kivitelezés. Szerencsére a dobozon látható libafos cseppet sem bizalomgerjesztő szín a terméket messziről elkerüli és kellemesen barnás, mályvás árnyalat bukkan elő.


Az ajakkontúr ceruza nagyon lágy és kellemesen krémes, felülmúlta a várakozásaim. Az első használatnál kissé darabosan rajzolt, végül sikerült összebarátkoznunk egymással.


Az applikátor meglepően könnyen használható és bizalomgerjesztő. A rúzs lágy, kissé híg, pont amennyire kell. Felkenve gyorsan szárad, de ez még a lassabbaknak (igen, mint én) sem okoz semmiféle hátrányt. Nem vagyok sem kreol sem porcelán bőrű, valahol a kettő között lavírozok, az én tónusomhoz tökéletesen passzol, bár nem mondom, hogy nem jönne jól egy kis barnulás, így is bátran viselhető a nyilvánosság előtt. Ahogy itt lent is látni fogjátok, a szájkontúrceruza mintha minimálisan sötétebb lenne a folyékony társánál, cseppet sem zavaró, de észrevehető.
Az ajkaimat nem szárítja jobban a testvéreinél, bársonyosra szárad, a ceruza hagy némi nyomot maga után, ha nem nem kentél rá fedést - ezt illetően pedig rendkívül meg vagyok vele elégedve. Pár óra elteltével kissé kellemetlenül húzódott a szám, elviselhetetlennek semmiképp sem mondanám. Tartósságát illetően a zsírosabb ételeket nehezen tolerálja, de szépen kopik. Az ára 1300.- körül mozog, így bátran ajánlom.


Végigbújtam már szinte az összes beauty fórumot a highligtereket illetően, ugyanis egyetlen viszonyítási alappal nehezen igazodok el még ebben a világban. Valamiért tartottam tőle, hogy olcsó hatást keltek a sok csillogással és extrával, ha elszalad velem a ló vagy éppen teljesen feleslegesen szánok a napomból 2 percet a műveletre, ha semmi nem látszik. Ezért sem akartam túl sokat költeni egy termékre, ami egyenlőre vagy-vagy, a vélemények élmezőnyében pedig szerencsésen ráakadtam a Lovely kínálatára.


Rendelkezem ezüstös, rózsaszínes highlighterrel, aminél annyira nem éreztem, hogy a meleg , sárgás színeimhez passzolna, gondoltam rápróbálok a Gold változatra és milyen jól tettem! Az arany csodásan passzol bármilyen sminkemhez (ami általában egyébként is a barna különböző árnyalatában játszik), és a glitterektől való félelmem szintúgy alaptalan volt, hiszen alig észrevehető.


A pigmentáltsága abszolút kellemes, felkenve látható, mégsem hivalkodó, bár erről az arcon érdemleges fotót nem tudtam készíteni, (bocsi). Azt ugyan még mindig keresem, milyen technikával érem el a legszebb eredményt , legalább már nem félek használni. Az árát illetően az 1000 forintos kategória körül mozog, a mennyisége nagyjából életem végéig elég lesz.


Ti szeretitek a Lovely termékeket? Ezek közül próbáltátok már valamelyiket?

Az elérhetőségeimet a jobb oldalsávban megtalálod!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!
Alexandra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése