2017. április 26., szerda

5+1 anyák napi AJÁNDÉKÖTLET

Anyák napján végre kiélhetjük a kreativitásunkat az ajándékokat illetően, hiszen az anyukánk (vagy akit annak tartunk) értékeli a befektetett időt és energiát, amit a meglepetésére szánunk. Bár a virágnak is nagyon örülnek, - és egyébként arra szintén találsz majd a felsorolásban remek alternatívákat - , ha van kedved és időd valami tartalmasabbal előrukkolni, csemegézz az ötletekből és hogyha valamelyiket megvalósítod, mindenképp küldd el nekem facebookon vagy #pontminők hashtaggel megtaláljuk egymást :) Kíváncsi vagyok!


1. Személyre szabott ajándékcsomag

Aki év közben szemfüles volt, az jó pár ötletet bezsebelhetett és feljegyzett már a kis noteszében, aminek most szuper hasznát veheti. Elejtett mondatok, amikből kiderül, hogy fogyóban a kedvenc arckrém, esetleg úgy inna megint abból a finom, drága borból, amit a legutóbbi nyaraláson ketten kortyoltatok.. Mozgasd meg az agytekervényeid és állíts össze egy szuper hasznos termékcsomagot. Garantált lesz a siker.


2. Kézzel készített képek

Nem kell azonnal elvetned az ötletet, ha kevésbé jó kézügyességgel rendelkezel, hiszen néhány apró trükkel csodás alkotásokat hozhatsz létre. Amennyiben emellett teszed le a voksod, vedd figyelembe az enteriőr színösszeállítását, ahova szánod, így mindenképp kikerülhet a falra vagy polcokra és az év összes napján emlékeztetheti az anyukádat, mennyire szereted őt.


3. Virág kreatívan

Nincsen semmi gond akkor sem, ha idén inkább egy szép virágot ajándékoznál, de ha rám hallgatsz, beleszősz néhány csavart, akár a saját készítésű vagy különlegesebb virágcseréppel, sőt, az én kedvencem a képen is látható fényképes megoldás. Nem nagy idő és pénzbefektetés, mégis szívmelengető.


4. Wellness nap

Pénztárcától függően otthon vagy hotelben tölthetitek a napot, csak Ti ketten , finomságokkal felpakolva. Külső helyszínen gondoskodnak a kellemes hangulatról, ha viszont maradnátok a négy fal között, fordíts gondot időben filmekre , társasjátékra, programokra, amikben mindketten jól érezhetitek magatokat, sokat nevettek és felejthetetlen élményeket szerezhettek.


5. Saját készítésű sütemény

Akár új recepttel kísérletezel, akár anyukád kedvencét készíted el az átlagosnál szebb kivitelezésben, néhány kellékkel megspékelve, kitűnő választás lehet. A tökéletes ajándék , amibe nem csak az időd, de a szereteted is maximálisan benne lesz.


+1 Családi fotók

A hagyományos fotóalbumtól eltérően a képhez hasonló több generációs képválogatással brillírozhatsz, amihez május első vasárnapja megfelelő alkalom. A kedvenc közös illetve családi fotóidat szintén előhívathatod , a hátuljára pedig írd rá a közösen átélt pillanatokat, a tulajdonságait , amit szeretsz benne, bármit, ami a szeretetről és kettőtökről szól.Ti milyen ajándékkal készültök idén anyák napjára?


Amennyiben hasznosnak találtad a bejegyzést, oszd meg, hogy másokhoz is eljusson! :)

Az elérhetőségeimet a jobb oldalsávban megtalálod!

Örülök,hogy itt jártál! Szeretettel várlak vissza!
Alexandra

Képek forrása: P I N T E R E S T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése