2017. április 23., vasárnap

INGYENES mini tanfolyam a természetes szépségápolásról? - IGEN!


Gondoltatok már arra, mennyi káros anyagot juttatunk a szervezetünkbe, anélkül, hogy tudnánk róla? És hogy szépségápolás és bio megnevezés címén milyen átverésekbe botolhatunk? Nos, én sem.. Egészen addig, amíg Geosics Regina írásait nem olvastam és töltöttem le az ingyenes mini tanfolyamát, ami bárki számára elérhető EZEN a linken.

Bár közel sem vagyok olyan tudatos, mint amennyire szeretnék, egyre inkább igyekszem a valóban természetes, állatkísérletektől mentes termékeket keresni és használni, még mindig fájó szívvel, de ragaszkodom olyan márkákhoz, melyek nem fordítanak kellő figyelmet ezeknek a fontosságára (pl. L'Oreal állatkísérletek). Nem fogom most azt hazudni, hogy mától kidobok mindent vagy nem fogok termékeket vásárolni úgy, hogy tudom, milyen áron kerültek a polcainkra és mit okozhatnak. Viszont a Perla (ami egyébként szintén Regina érdeme) azt a berögződésemet is kiütötte a nyeregből, miszerint a természetes anyagok nem vehetik fel a versenyt a kevésbé barátságos társaikkal. Sőt, életem legjobb arcápoló sminklemosóját találtam meg benne. 

Viszont azt is gondolom, hogy tudatos feleségként és leendő anyaként kötelességem a környezetemet egyaránt figyelembe venni és az 5 tananyagban többek között a baba hintőporok ártalmaira felhívva a figyelmet, nagy meglepetésemre döbbenetes adatok mutathatóak ki. Felelős vagyok azért, milyen példát mutatok és, hogy tudtom nélkül hogyan sodorhatom veszélybe akár a szeretteim, akár a kisállatok, akár bárki egészségét.

Olvashattam arról, - ami egyébként a kedvenc részem volt - hogyan lehet egészségesebb és szebb bőröm az által, mit fogyasztok és hogyan ápolom a bőröm. Gondosan lementettem minden részt a laptopomra, hogy később se felejtsem el, miket érdemes elolvasni a cimkéken , milyen jelzésekre figyeljek és mit tehetek a bőröm szépségéért.

Tudjátok, a nem tudás nem mentesít a felelősség alól. Ha már csupán annyi ráhatásunk van a fogyasztóiparra, hogy környezetkímélő, emberbarát, vegyszer és adalékanyagoktól mentes termékeket választunk, kis lépésben ugyan, de nagy eredményeket érhetünk el. Sosem késő elkezdeni, ezáltal nem csak a tested, de a lelkiismereted is meghálálja a törődést.

Amennyiben megtetszett a tananyag, részletesebben eBook formájában is olvashatsz a témáról.

A Perlát ITT ismerheted és rendelheted meg.

Ti mekkora figyelmet fordítotok a tudatosságra szépségápolás terén?

Az elérhetőségeimet a jobb oldalsávban megtalálod!

Örülök, hogy itt jártál! Remélem, hasznosnak találtad a bejegyzést!
Szeretettel várlak vissza!
Alexandra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése