2017. május 18., csütörtök

10 dolog, amit TITOKBAN minden Nő csinál

Valljuk be hölgyeim , vannak olyan szokásaink, amit még magunknak sem szívesen vallunk be, hát még másoknak.. Sőt , van, hogy hazudunk is róla, ha szóba kerül, csak hogy jobb szívben tüntessük fel magunkat és ne gondolják, hogy igénytelek vagy szétszórtak vagyunk. Kíváncsi vagyok, Te magadra ismersz valamelyik pontnál? 


1. A borotválkozás művészete
Ki ne ismerné az érzést, amikor már látható és érezhető, hogy itt bizony sövényt kéne nyírni, mégsem vesz rá minket a lélek. Inkább felveszünk egy hosszú ujjú pólót vagy hosszú szárú nadrágot, mintsem nekiveselkedjünk a feladatnak... majd hooolnap!

2. A farmer és a mosás
Biztos vagyok benne, hogy nincs az az ember a földön, aki képes minden alkalom után kimosni a nadrágját, miután hordta. Inkább visszatesszük a polcra, és még legalább 3-4 alkalommal viseljük, mielőtt bekerülne a gépbe.

3. Arctisztítás
Még , ha a sminklemosásra rá is vennéd magad esténként, az alapos arctisztítást kerülgeted, mint a forró kását és a lustaságod miatt megelégszel a fürdés közbeni szappanos átmosással.

4. Tampon viselés
Na de kérem, én egyhuzamban képes vagyok 12 órát aludni... tamponnal és anélkül is. :D Most csak azért keljek fel, hogy 8 óra elteltével kicseréljem?!

5. Szelfitime
A modern technika, a Facebook és Instagram csodás hozománya, ha eddig nem volt elég nagy az önbizalomhiányod, akkor most rájössz, hogy a 100. pózban ugyanolyan hülyén festesz, mint az elsőben, vagy legalábbis semmiképp sem úgy, mint a 'fenszi' csajok az idővonalon.

6. Látszólagos rend
Hirtelen betoppanó vendégsereg? 1 hónapos porcicák a polcokon? Gyors rendrakás (lehetőleg egy nagy zárt helyiségbe mindent), sarkok megtisztítása a hajcsomó és koszmaradványoktól és már kész is! Micsoda háziasszony!

7. A melltartó és a mosás
Minek tisztítanád olyan gyakran a melltartód, amikor így is pillanatok alatt kényelmetlenné válik a merevítő és amúgy sem látja senki? Ráadásul miben koszolódna össze?

8. Kutakodás
Akár a párod telefonjában és személyes dolgai között, akár vendégségben vagy facebookon.. A nőket mindig érdeklik az ilyesmik, legtöbbször minden mögöttes szándék és cél nélkül. Tudni akarunk mindent, mindenkiről.

9. Sorozat és filmnézés
Különleges tehetségünk van ahhoz, hogy a Született feleségeket és a Szex és New Yorkot újra és újra ugyanazzal a lelkesedéssel nézzük végig, minimum 10x.  

10. A mindent elnyelő táska
Induláskor minden vackot bedobunk, amire semmi szükségünk és persze otthon hagyjuk, amiket magunkkal kellett volna vinni. Mindezek mellett sosem találjuk meg azt sem , amit biztosan beletettünk.. Hm, ki érti ezt?Ha illet rád valamelyik pont, mindenképp oszd meg velem, nagyon kíváncsi vagyok rá és ha tetszett, mutasd meg másoknak is!


Köszönöm , hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!
Alexandra 


Képek forrása: P I N T E R E S T

2 megjegyzés:

 1. Szia! :)
  Hajajj...nagy a baj, ha mindegyik pont valamilyen szinten igaz rám? :D
  Tudod mit....eldöntöttem...egyáltalán nem baj 'csak' nő vagyok :D ;)
  Igaz, ezt a cikkedet már olvastam, de most hogy ujra olvastam gondoltam irok is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Örülök, hogy írtál!
   Szerintem teljesen normális, hogy minden pontja igaz Rád (is). Nőnek lenni jó, ezektől függetlenül és ezekkel együtt. Üdv a csapatban! <3

   Törlés