2017. május 25., csütörtök

2017 legjobb NYÁRI RUHA trendjei

Itt az idő, hogy végre előássuk a nyári ruhatárunk darabjait és számba vegyük, mi az, ami az idei újításokból annyira magával ragadott, hogy muszáj lesz beszerezzük. Én személy szerint nem vagyok túlzottan divatkövető , sokkal inkább a saját stílusomhoz és alkatomhoz passzoló darabokat keresem, mégis van, amikor ellenállhatatlan késztetést érzek "beállni a sorba" és feltankolni az aktuális trendek darabjaiból. A felsorakoztatott pontok az én ízlésemhez mérten a legjobbnak ítélt és leginkább beilleszthető változatok, szerintem Nektek is tetszeni fognak.

Crop Top:
Még mindig tele vannak a butikok a hasvillantós toppokkal, amit magasított derekú szoknyával vagy nadrággal viselve ízlésesen hordhat a fiatalság. Nyáron különösen jóleső érzés, ha nem kell beburkolnod magad minél több a textilbe, így nem csak trendi, de kényelmes viselet is lehet.


Overál:
Azon belül pedig a rövidebb változatok. Virágos, farmer, egyszínű.. teljesen mindegy. De az biztos, hogy minimum 1 darabot érdemes beszerezni.


Csíkok:
A matróz minta nyáron sosem elhanyagolható, nincs ez másként 2017-ben sem. Ahogyan javarészt bármely típusnál, így itt változatlanul érvényesül a kevesebb-több elve. 


Laza fazon:
Mondjátok, hogy nem csupán én vagyok odáig meg vissza az ilyen " mintha csak felkaptam volna valamit reggel a szekrényből" stílusú összeállításokért. Egy lenge pólóval, nadrággal vagy shorttal a kényelem mellett a bók is garantált.


Ejtett vállrész:
Ez biztosan mindenkinek jól fog állni, nem beszélve arról , hogy a vállakat és nyakat szabadon hagyva a kánikulában sem kell feszengened. Tavasszal, nyáron, ősszel tuti nyerő.


Rakott/hajtásos szoknya:
A legnagyobb szerelmemet hagytam utoljára. Egyszerűen imádom a rakott szoknya esését, lebegését, tapintását.. A bársonyos anyagokkal nem csak kifinomult, de elegáns hatást egyaránt elérhetsz. Nagyon csábítóak, úgyhogy esélyes, hogy hamarosan betárazok belőlük.Nektek mik voltak a kedvenceitek? Melyiket szerzitek be idén?

Hasonló bejegyzések:

Az elérhetőségeimet a jobb oldalsávban megtalálod!

A facebookon most NYEREMÉNYCSOMAGOT nyerhetsz, ha van kedved, gyere játszani! :)

Köszönöm, hogy elolvastál! Várlak vissza!
Alexandra

Képek forrása: P I N T E R E S T

2 megjegyzés:

  1. Nálam is a rakott szoknya visz mindent! Szerelem! Be is szereztem egy maxi púder színűt már, de úgy érzem itt nincs megállás xD Crop toppal imádom a legjobban viselni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, ha tudnád, most mennyire lázba hoztál! :) Alig várom, hogy én is lecsaphassak valami szépséges darabra...

      Törlés