2017. május 8., hétfő

Tervezz saját mintás termékeket! - KREATIVÁTOR

Manapság egyre nehezebb kikerülni a tucattermékeket, a designer márkákon kívül nagyon kevés olyan cég van, ahol egyedi tárgyakat vagy ruhákat tudunk beszerezni. Viszont képzeljétek, pár napja rábukkantam egy remek lehetőségekre, ahol ajándékokon át, akár a pólódat is megtervezheted saját igényeidre szabva, mindezt megfizethető áron. Mivel a plázákban történő shoppingolásnál egyaránt mindent megteszek, hogy kikerüljem a sablonos választékot , nem volt kérdés, élek-e a lehetősséggel. Most úgy döntöttem, felsőt készítek, aminek maga a kitalálós fázisa volt a legtöbb időt és energiát felölelő procedúra az egész rendelési művelet során, ugyanis annyi csodás minta található a webshopon, hogy kiválasztani a legmegfelelőbbet, igazán nagy kihívás lett.

Nem szerettem volna kihagyni az alkalmat, hogy mosolyt csaljak az emberek arcára, amikor ezt a felsőt viselem, így saját szöveget szerkesztettem (Keep calm and smile = Nyugodj meg és mosolyogj), a szimpatikus ananászom mellé. Egyszerű, ugyanakkor egyedi, időtálló darabja lesz a készletemnek, ami biztosan nem jön szembe velem az utcán.


Miután végre megvoltam a végleges tervvel, nem volt más dolgom, mint leadni a rendelésem, amihez még regisztrálnom sem volt muszáj (ami lehet,csak számomra ilyen nagy pozitívum).  Már aznap a postán volt a csomagom, ami a következő munkanap során megérkezett hozzám. Izgatottan vetettem rá magam a kis borítékra, amiben a szépségem lapult. Az anyaga nagyon jó minőségű, az XS méret meglepően szuper döntésnek bizonyult (ritka, amikor mell , csípő és hossz arányosan illeszkedik az alakomra, ez pedig pont olyan), a minta pedig egy az egyben úgy néz ki, mint ahogyan megterveztem. A képeket az eső szeszélyessége miatt nem volt alkalmam a tervezett helyen és időben elkészíteni, de nagyon remélem, hogy így is élvezhetőek lettek!


Igyekeztem mind színben, mind fazonban olyan terméket választani, amely jól passzol több élethelyzetben, azt hiszem, ezt sikerült megvalósítani. Legközelebb biztosan az elegánsabb vonalra erősítek rá, magassarkúval és színben passzoló nadrággal ugyancsak megállja a helyét. Vicces, kreatív, ugyanakkor tökéletesen kombinálható darab. A Kreativátor csapatának ezúton még egyszer köszönöm!


Amennyiben kedvet kapnátok egyedi darabok elkészítéséhez a KREATIVÁTOR oldalán, EZEN a linken megtehetitek, de vigyázat, több napos program lesz, annyi remek lehetőség van! :) 

Az elérhetőségeimet a jobb oldalsávban megtalálod!

Örülök, hogy itt jártál! Várlak vissza legközelebb!
Alexandra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése