2017. június 30., péntek

5 TIPP, hogyan élvezd a KÁNIKULÁT - Főleg, ha NEM is SZERETED!


Sokkal többen szeretik a nyarat, mint amennyien nem.. Na , hát én ebbe a különleges csoportba tartozom, aki inkább élne az Antarktiszon, mint vergődjön hetekig a rekkenő hőségben. Ettől függetlenül persze én is meglátom és megtapasztalom benne a pozitív dolgokat, és kifejlesztettem már a praktikáim, amivel nem csak tudatosan, hanem abszolút élvezettel vagyok képes átvészelni a hőséget. Amennyiben hozzám hasonlóan ebbe a kategóriába sorolnád magad, mindenképp tarts velem, mert szuper tippeket hozok (a humort mindenképp érzékeld belőle), ha pedig imádod a nyarat, a bejegyzés végén mutatok valami nagyon szuper dolgot! :)


1. Fagyi, jégkrém, fagyi, jégkrém
Ne sajnáld magadtól az élvezeteket, egyél annyi hűsítő finomságot, amennyi csak beléd fér! Naponta minimum 3 alkalommal, de jöhet reggelire, ebédre, vacsorára! Mi van?! Nyár van... 😃

2. Töltődj fel az esős napokkal
Ha nincs eső, járj esőtáncot! Ha van eső, szaladj ki és élvezd. Hűtsd le a lakást. Állj a széllel szembe és gondolj az őszre. Mindjárt itt van, meglátod! 

3. Keresd az árnyékot bármerre jársz
és csak akkor mozdulj ki a lakásból, ha feltétlen szükséges. Hordj magaddal legyezőt, napernyőt, vízpermetet. Rohanj a klímás helységek védelmező karjaiba. Nappal aludj, este élj, akkor már talán a hőmérséklet is elviselhetőbb.

4. Utazz el!
Lehetőleg Norvégiába vagy Dániába, amennyiben ez mégsem megoldható, mindenképp keresd a vízpartot és csak akkor gyere ki a szárazföldre, ha a légkondis szobádba akarsz visszamászni, mielőtt teljesen megolvadnál.

5. Elő a miniszoknyával!
Legalábbis , amikor otthon vagy. Máskorra pedig könnyű anyagból készült, lenge ruhát viselj. Nem baj, ha kilátszik ez-az, a hőgutától úgysem leszel képes ezen törni a fejed..


Azok közé tartozol, akik imádják a gatyarohasztó hőséget? Olvasd el Eszter bejegyzését IDE kattintva, mert szuper tippeket hozott Nektek!


Örülök, hogy itt jártál! Szeretettel várlak vissza!
Alexandra

Elérhetőségeimet a jobb oldalsávban megtalálod!

Bejegyzések, amelyek még tetszhetnek: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése