2017. június 22., csütörtök

5+1 izgalmas KUTYABARÁT hely az országban

Mi a férjemmel sokkal szívesebben töltjük az időnket hármasban most, hogy bővült a családunk a kiskutyánkkal és fontosnak tartom, hogy alkalomadtán őt is elvigyük magunkkal programozni már, ha elviselné magán a pórázt végre :D. Az állatoknak, főként a kutyusoknak egyaránt szüksége van az új impulzusokra, a szocializációra és a nagyobb mozgástérre, amit a mi hatalmas kertünk sem elégíthet ki a mi turbó sebességgel száguldó kis agarunknál. Ezért is gondoltam, ha már úgyis a böngészéssel töltöm az időm, összeszedem az én kedvenceimet, hátha szükségetek van néhány ötletre a témát illetően és kedvet kaptok a kimozduláshoz négylábú csemetétekkel.


A rózsaszín címekre kattintva részletesebb infókat találhattok.

1. Záróra Szabadulós Játék - Budapest
Az éjjel-nappal üzemelő logikai és ügyességi játékokat felsorakoztató pályán , Budapest egyik központi helyére kis kedvenceinket is elhozhatjuk és együtt kereshetjük a szabadulásunkhoz szükséges lakatokat.

2. Öreg-tó - Tata
Bátran vihetjük strandolni a kutyusokat az arra kijelölt helyeken, ilyen többek között a tatai Öreg-tó is. A táblákat mindenképp figyeljük és nincs más feladatunk, mint közösen hűsölni a kánikulában.

3. Régészeti bemutatóhely - Vértesszőlős
A Gerecse-hegység lábánál végzett ásatások során előkerült többek között a Sámuelnek nevezett előember tarkócsontja és hajdan itt élt állatok, mint az ősló, orrszarvú, őstulok lábnyomai. A szabadtéri bemutatóhely izgalmas élményeket és kellemes időtöltést tartogat a dunántúli falucska gyöngyszemén.

4. Óbudai Múzeum- Budapest
A legelső kutyabarát múzeuma Magyarországnak 2014 óta várja a látogatókat. Akár a Múzeumok Éjszakáján is ellátogathattok , szobatiszta, pórázon vezetett kutyusotokkal , akiknek friss vízzel kedveskednek a múzeum dolgozói.

5. RepTár Interaktív Repüléstörténeti Kiállítóhely -  Szolnok
Kelet-Európában egyedülálló repülőmúzeum , fedett és kültéri kiállítóhelyeivel, hatalmas területen várja az érkezőket. Élményeket és szórakozást kínáló tematikus park, mely remek kikapcsolódást nyújt családi és baráti társaságok részére.

+1 Nádastó szépségszalon - Budapest
A gazdik szépülése közben a háziállatok sem jelentenek akadályt. Kozmetika, műköröm, fodrászat, tetoválás és szolárium megtalálható egy helyen.

Ti tudtok még szuper kutyabarát helyeket az országban, amit szívesen ajánlanátok?

 Bejegyzések, amik érdekelhetnek:


Köszönöm, hogy elolvastál! Ha hasznosnak találtad a bejegyzést, oszd meg másokkal is!
Alexandra

Képek forrása: P I N T E R E S T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése