2017. június 26., hétfő

LÁNYBÚCSÚ feladat ÖTLETEK - 10+1 TIPP


Idén nem csak, hogy részese lehettem egy esküvőnek, mint meghívott, hanem a barátnőm megtisztelt azzal , hogy a tanújának választott élete egyik legboldogabb napján. Természetesen ez nem csupán annyit jelentett, hogy aláírtam az anyakönyvvezetőnél vagy segítettem az öltözködésben, hanem bizony a lánybúcsú megszervezését is magában foglalta. Mivel imádom a rendezvényszervezést, testhezálló feladatnak bizonyult és bár akadtak súrlódások , a végeredmény abszolút felejthetetlenre sikerült és a lehető legjobban alakult, úgy gondolom. Bevallom, nagyon izgultam, hogy nem lesz elég a feladat, amiket összegyűjtöttünk, de mindössze a felét teljesítette az ara, mielőtt kidőlt a csapat (na nem fáradtságában :D ). Ha a jövőben lánybúcsún veszel részt, mindenképp ajánlom az alábbi feladatokat, mert a menyasszony garantáltan élvezni fogja.


1. KVÍZ A VŐLEGÉNYRŐL
Első körben érdemes olyan feladatot választani, ahol a helyes válaszokért jutalmat adunk a menyasszonynak (pl. kitűző, szalag, fátyol), rossz válasz esetén pedig kedvcsinálónak kisebb-nagyobb alkoholmennyiséget fogyaszthat. Mi az interneten gyűjtöttük össze a legjobbnak ítélt kérdéseket:
 1. Milyen zokniban volt az első randevún?
 2. Mi a telefonjában az első név?
 3. Hány évesen csókolózott először?
 4. Mi volt a jele az oviban?
 5. Evett-e már csigát?
 6. Mivel lehet a legjobban felbosszantani?
 7. Milyen autót szeret?
 8. Mi élete legszebb emléke?
 9. Hogyan szereti, ha szólítod?

2. JÓKÍVÁNSÁGOK GYŰJTÉSE IDEGENEKTŐL, VIDEÓRA VÉVE
Akár egy adott szórakozóhelyen, akár a városban mászkálva töltitek az estét, rengeteg ismeretlenbe futhattok bele. Itt szintén érdemes ösztönözni különböző meglepetésekkel a menyasszonyt. A mi esetünkben 20 jókívánságot kellett kérnie. Ha szeretnétek megspékelni valami igazán emlékezetessel, rejtsetek el lufikba idézeteket, emlékeket, kedvességeket, és a fordulópontoknál pukkasszatok egyet.

3. TEJSZÍNHABOS BANÁN EVÉSE
Természetesen összekötött kézzel és nagy nyilvánosság előtt.

4. KÉSZÍTS KERESŐKÁRTYÁKAT
Bármilyen lap vagy pakli megfelel, amin üres felületek vannak. Írjatok 1-1 szót rájuk, ami férfiakra vonatkozik. A feladat, hogy felkutassa az összes típust és énekeljen neki, esetleg puszit adhat az arcára, egyénileg választhattok, mit szeretnétek, hogy elvégezzen. Minták a kártyákhoz:
 • Kopasz
 • Papucsot visel
 • Piros póló van rajta
 • Szemüveges
 • Házas
 • Pultos
 • Legénybúcsún vesz részt épp most

5. ÓVSZEREK ELADÁSA
Jelképes összegért, amennyit csak tud, minél gyorsabban adjon el. 

6. ÉN MÉG SOHA JÁTÉK
Elképesztően jól összehozza a csapatot. A játék lényege, hogy az adott állítások kire igazak. Aki már csinálta, annak innia kell.. Azt hiszem, mi valahol itt csúsztunk el. :)

7. INGYEN KAJÁT SZEREZNI
Meglepően bőkezűek az ünneplő menyasszonnyal a szolgáltatók, ezért érdemes kihasználni a lehetőséget, ha úgyis megéheztek. Szerezzen gyrost, pizzát, kürtöskalácsot. A lehetőségeknek csak a fantáziátok szab határt.

8. HÍVJ FEL VALAKIT..
és mondd el neki, hogy jövőhéten férjhez mész. Kérj tőle házassági tanácsot! Természetesen ne a legközelebbi rokon vagy ismerős legyen a kiválasztott!

9. MENJ KI A MOSDÓBA ÉS KÉSZÍTS MAGADNAK FÁTYLAT
WC papírból, majd gyere vissza benne és bulizz tovább.

10. KERESS EGY OLYAN PASIT, AKI EGYEDÜL VAN
Mondd ezt neki: "Szia. Látom, van tüzed, mert engem máris lángra lobbantottál..."

10+1 OKLEVÉL, FOGADALOM
Érdemes beszerezni vagy készíteni fogadalmat, oklevelet, amit elrakhat emlékbe és nem kevésbé élvezetes, amikor felolvassa az utcán.


A feladatok saját és talált ötletek.

Ti milyen lánybúcsút képzeltetek el magatoknak? :)


Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is!

Örülök, hogy itt jártál! Szeretettel várlak vissza!
Alexandra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése