2017. július 24., hétfő

INTERJÚ Alexy Vivivel

Vivi személyisége már a legelső videójának megnézése közben magával ragadott, hiszen árad belőle a vidámság és pozitivitás, ami valljuk be, jól jön, főleg a szürke hétköznapokon. Amellett, hogy imádom a humorát és kimagasló, üde színfoltja a Youtube felhasználóinak, a férjével remek párost alkotnak és megnevettetik a közönséget. Ezért is nagyon örültem, amikor igent mondott a felkérésemre és válaszolt néhány kérdésre, amit ezúton még egyszer köszönök és hálás vagyok a lehetőségért!


1. Mesélnél nekünk kicsit magadról? Mi az eredeti foglalkozásod és hogyan született meg a videózás gondolata? Tervezted vagy spontán ötlet vezérelt?

Eredetileg a Budapesti Corvinus Egyetemen szereztem meg a BA és az MA diplomám is, kommunikátor közgazdász a hivatalos megnevezés a diplomámban... :) A YouTube előtt pedig PR és marketing területén mozogtam, a legutolsó alkalmazotti állásomban egy pénzügyi cégnek (MPK Zrt.) voltam a Marketing Igazgatója, így izgalmas kihívás volt ezt a főállást feladni a YouTube-ért, de szerencsére egyáltalán nem bántam meg. :)

A videózás gondolata a régebbi blogom kapcsán született meg, ahol elkezdtünk videókat készíteni, és nagyon megtetszett a videózás. A blog egyébként Budapestről szólt, Budapest különleges helyeit és szolgáltatásait fedeztük fel, és a videókban elég extrém élményeket élhettem át, úgy mint Ferrari vezetés, kutyafogatozás vagy a sétarepülés. Itt szerettem bele a videózásba, bár itt csak a kamera előtt álltam, a saját csatorna kapcsán pedig a teljes folyamatot meg kellett tanulnom. :) 


2. Mindenhol sugárzik belőled a pozitivitás és életvidámság, legyen szó akárcsak egy instagram posztról. Tudatosan építetted fel ezt az életszemléletet vagy a mentalitásod hozománya?

Úgy gondolom, hogy alapvetően gyerekként is egy pozitív, vidám és barátságos személyiség voltam, de felnőtt fejjel is figyelek, hogy ez az életszemléletem megmaradjon. Szeretek új dolgokat felfedezni, utazni, megismerni új embereket, gondolkodásmódokat, önfejlesztő könyveket olvasni és hálát adni. :) 


3. Mennyire volt támogató a környzeted, amikor eldöntötted, hogy csatlakozol a Youtube közösséghez? Beavattad őket a kezdetektől?

Nagyon szerencsés vagyok, mert a környezetem nagyon támogató volt, a családom és a barátaim is mind abszolút jó ötletnek tartották. Talán meglepő, hogy a szüleim az első perctől nem kételkedtek, és egy fél gondolatig se próbáltak rábeszélni a "hagyományos" útra, vagyis, hogy tartsam meg a biztos és társadalmilag "elismert" Marketing Igazgató főállásom, és ezért végtelenül hálás vagyok Nekik és Lacinak is (a férjemnek).


4. Bevallom a kedvenc videóim azok, amikben a férjeddel, Lacival együtt szerepelsz. Annyira jólesik titeket nézni. Nehéz volt rávenni, hogy szerepeljen? Tudsz valami jó tanáccsal szolgálni a párkapcsolatot illetően, amit érdemes megfogadni?

Eleinte nehéz volt, de mostanában úgy látom, hogy egészen megszokta, sőt már élvezi is a közös videókat. :D Hű nehéz egyetlen dolgot kiemelni...de talán, az egyik, hogy ne süppedjünk a kényelmbe és az unalmas hétköznapokba, mi Lacival 6 év után is randizunk és meglepjük egymást figyelmeségekkel. :) Plusz mindkettőnk személyisége igényli a komfort zónán kívüli élményeket, szóval mindig keressük az újdonságokat, például most legutóbb wakeboardozni mentünk el...hamarosan kikerül a videó is róla :D


5. Melyik az a szépségápolási termék, ami nélkül nem tudnál létezni?

Húha. Őszintén szólva nem igazán van ilyen, én tök jól elvagyok mindenféle ketyere nélkül. :D De ha valamit választani kell, akkor inkább hajápolást mondanám (Indola professional termékek), és ezek közül is a hajpakolást, mert ha tiszta, finom, puha és csillogó a hajam, akkor nagy baj nem lehet. Talán nyáron egy fényvédő még nem árt, meg egy napszemüveg és kész is. :D

Egyébként nálam két út van: vagy 0 sminkkel megyek, vagy még a highlighter is a helyén van. :)))) Nem igazán van átmenet a kettő között, ha a fullos nap van, akkor a highlightereket most nagyon szeretem, azok közül is a MAC Strobe Cream (krémes highlighter) és Smashbox highlighter palettáját. :)


6. Kaptál már olyan negatív visszajelzést, ami nagyon rosszul esett? Egyáltalán, hogyan tudod kezelni a rosszmájú megnyilvánulásokat?

Talán furcsa, de nem igazán kapok (még?) negatív visszajelzést. Nagyon ritkán már előfordult, akkor úgy kezeltem, hogy egyszerűen kitöröltem, nemcsak a kommentek közül, hanem a fejemből is. :) És, ami itt fontos szerintem, hogy nem csak "mondtam", hogy nem érdekel, hanem tényleg nem érdekelt, nem is emlékszem már, hogy mi volt. 

7. Számíthatunk a jövőben még több izgalomra? Vannak új terveid az évre nézve?

Abszolút, most, hogy elég komoly növekedésen megy át a csatorna, fontosnak tartom a megújulást, szóval mindenképpen, és szeretnék a vlogok terén is fejlődni, és minél jobb vlog videókat készíteni.


8. Hogyan képzeled el magad 5 év múlva?

Hosszútávú terveim is vannak a csatorna kapcsán, de egyelőre ezt még nem szeretném elárulni.. :) A magánéletet tekintve pedig szeretnék boldog Édesanya lenni. :)))Izgatottan várom az újdongásokat!
Ti követitek Vivi munkásságát? Melyik a kedvenc videótok tőle?

Vivi YOUTUBE csatornáját EZEN, a BLOG linkjét EZEN a platformon érheted el.
Facebookon ITT, Instagramon pedig alexyvivilifestyle néven találod.

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!
Alexandra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése