2017. augusztus 27., vasárnap

2017 legjobb ŐSZI TRENDJEI

Az ősz illata már ott van a kora reggeli és késő esti órákban, a napfényes percek száma rohamosan csökken és nemrég megjelentek az első falevelek is az avarban. Mivel én nyáron vonulok el inkább, hogy feltöltődhessek az egyik legkedvesebb időszakomra, az őszre, örömömben legszívesebben kiugranék a bőrömből, hogy végre minden a melegebb színekről, vastagabb pulcsikról és kuckózós délutánokról szól. A kifutókon bemutatták a 2017-es év trendjeit, én pedig kiválogattam belőle a saját kedvenceimet.

ÖLTÖZKÖDÉS:

Piros
Oscar De La Renta csodás kollekciójában többek között nagy szerepet kapott a piros, ami az idei ősz egyik legnagyobb őrülete az öltözködésben. Kabát, táska, cipő, pulcsi... bármi, ami tüzes és vad.


Western stílus
Christian Dior üzleteiben csodaszép western darabok foglalnak helyet a fogasokon, ezzel elindítva az elérhetőbb márkák fantáziáit, így a lazább vonal kedvelőinek sem kell búsulniuk, szuper kényelmes és laza , különleges darabokkal dobhatják fel a mindennapi szettjüket.


Nagy virágminták
Valentino nevét hallva egyből a gyönyörű virágminták jutnak eszembe, ami kedvezett a 2017-es évnek is. Bátran viselhetjük az eddig ódivatúnak számító darabokat. 


Midi szoknya
A nyár egyik nagy nyertese a lenge fazonú, vádliközépig érő midi, ami jó barátunk lehet a zord napokon, mégis elegáns viseletet és különleges kisugárzást kölcsönöz viselőjének.


Csokoládé
A forró csoki illata, a kandalló szépsége magában rejti a meleg barnát, ami abszolút jellemző erre a 3 hónapra, természetesen a ruhatárunkból sem hagyhatjuk ki.
SMINK:

Füstös szemek
és annak sötétebb, mély barna és fekete árnyalatai nem csak a felső szemhéjon, hanem a vízvonal alatt is hangsúlyos szerepet kapnak. Imádom!


Barack ajkak és orcák
Az üde, természetes pír, és babás vonalak a természetesség szerelmeseinek kötelező praktikája. Fiatalít, lágyít és üde hatást kelt.


Arany metál
A metál az elmúlt években mindent megfertőzött, az idei ősszel pedig az arany bármely árnyalatában alkalmazhatjuk a szemhéjunkon, akár önmagában, akár színekkel kombinálva.
FRIZURA:

Glamour hullámok
A vintage stílus az Instasztárok képein hónapok óta előbukkannak, a hajviseletek között pedig a kifésült, fényes textúrájú formázás hódít.


Ejtett konty
Választhatunk laza, szabályos vagy elegáns formát, a kontyunkkal nem lőhetünk mellé idén ősszel. A lehetőségek tárháza végtelen, szettől és alkalomtól függően mindössze a képzeletünk szabhat határt.Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is!
Amennyiben még több érdekességre és inspirációra vágynál, csatlakozz hozzánk a Facebookon és Instagramon!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!
Szandra

Képek forrása: P I N T E R E S T

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése