2017. augusztus 22., kedd

Az IGAZSÁG a tökéletes PÁRKAPCSOLATOK mögött

Melyikőnk ne érezte volna már rosszul magát, miközben édibédi szerelmes fotók jöttek vele szemben az interneten, ő pedig otthon ette a kefét, mert épp összeveszett élete párjával, rosszabb esetben szakítottak. Azt ugyan legbelül (remélem!) mindenki tudja, hogy a cukormázas borítás közel sem jelenti azt, hogy a felszín alatt nem indult rothadásnak az irigyelt párocska és biztos, hogy a legtökéletesebbnek, legkiegyensúlyozottabbnak tűnő szerelmeseknek is vannak rosszabb, mi több borzalmas, veszekedős időszakai.


Te vajon hányszor találkoztál olyan fotóval, amin a barátnő által széttört pohárka darabjai szerepelnek? Vagy, amikor lányok csokiba temetkezve , a kedvenc sorozatuk mellett próbálják túlélni a holnapot és elterelni a figyelmüket? Én még soha nem láttam ilyesmit sem az Instán, sem a Facebookon. De miért nem merjük megosztani azt az oldalunkat is? Miért akarunk ennyire piszok tökéletesnek látszani? És mi van, ha valaki tényleg ennyire szerencsés, hogy nincsenek rossz órái? Létezik? Vagy csak városi legenda? Mert sajnos vagy nem sajnos mi ugyanúgy szoktunk veszekedni, mint bárki más, volt már törés-zúzás , duzzogás , kiabálás és persze édes kibékülés. Vannak a szélcsendes időszakok, amelyeket egy nagy vihar kavar fel és legtöbbször , utólag teljesen lényegtelen és felesleges dolgokon borul a bili, valamiért mégis jól van ez így.

Emberek milliói döbbentek meg , amikor Angelina Jolie és Brad Pitt házassága zátonyra futott. Mindössze néhány kép láttán álompárnak kiáltották őket, mert abból, amit mutattak, földöntúli szivárvány sugárzott a rajongók felé. Elfelejtették, hogy ez a szerelmespár csúfos véget vetett az ezelőtt ugyancsak álompár Brad Pitt - Jennifer Aniston házasságának. Mert ezt akarták elhitetni, hogy ez sokkal különlegesebb , mint a hétköznapi és , mert ezt akarjuk látni, legyen az világsztár vagy a szomszéd család. Tulajdonképpen fogalmunk sincs róla, mi zajlik a színfalak mögött és a rendezvények utáni estén. Áltatjuk magunkat, mert rettegünk a kiábrándulástól, miszerint nem létezik tökéletes párkapcsolat és nem akarjuk elhinni, hogy a foltozott, kissé döcögős, olykor nehézkes és szívszaggató tapasztalások olykor-olykor beleférnek, sőt szükségesek.

Felmerül bennem a kérdés, hogyha tényleg igaz az, amit néhányan mutatnak, vajon én szeretnék-e és jó lenne-e így élni? Örök harmóniában és egyetértésben, amikor a férjem mindenre azt mondja : "Persze Drágám, igazad van!". Valószínűleg nem. Természetesen senki sem azért neheztel a másikra vagy fejezi ki nemtetszését, mert ez a hobbija vagy ettől ő most jól érzi magát, de valahol szükséges is azt hiszem. Azért, hogy értékeljük azt, amink van. Ne felejtsük el, hogy nem magától értetődő a másik fél társasága és bár a szerelmes fotók mögött sejtelmünk sincs, mi rejtőzhet, jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül.

Ti mit gondoltok? Létezik tökéletes párkapcsolat?

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is!
Amennyiben még több érdekességre és inspirációra vágynál, csatlakozz hozzánk a Facebookon és Instagramon!

Köszönöm, hogy elolvastál! Várlak vissza!
Szandra


2 megjegyzés:

  1. Egy pár pofon után biztosan állíthatom, hogy nem létezik, szóval már le is mondtam róla. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sokáig így gondoltam :) Szerintem nincs olyan ember a földön, aki ne élt volna át szerelmi csalódásokat vagy ne ábrándult volna ki a szerelembe esésből. És bár a tökéletességben nem hiszek, néha a kicsit törött, foltozott kapcsolat is éppolyan jó, sőt mi több, lehet még jobb is, mint ahol "mindig minden fantasztikus". Én legalábbis nagyon örülök neki, hogy átélhettünk nehezebb időszakokat és sokszor biztos voltam benne, hogy másért nem csinálnám végig vagy másnak nem bocsátanék meg... :) De a kivétel erősíti a szabályt. Egyszer a Te társad is eljön, meglátod! Csak arra senki nem készít fel, hogy ez nem egy romantikus vígjáték lesz az év minden napján és közel sem tökéletes a szó szoros értelmében.

      Törlés