2017. augusztus 29., kedd

LOVELY paletta és szempillaspirál TESZT

A Lovely termékeket nem csak a kedvező árfekvése, hanem a jó minősége miatt is kedvelem. Általában , amikor fogyóban vannak a kellékeim, utánanézek különböző fórumokon, blogokon, videókban, mit ajánlanak mások, van-e jobbnak ígérkező opció a piacon, amit érdemes lehet kipróbálni. A rózsaszín szemhéjpúderem elfogyasztásával időszerűvé vált a pótlása, viszont arra gondoltam, hogy akkor már palettára ruházok be, így esett a választásom a Lovely Nude Make Up Kit-re.

A színek már az első pillanatban szerelembe ejtettek. Végre egyszerre helyet kapnak a rózsaszínes, barnás és szürkés-ezüstös árnyalatok, nem pakolgatsz 12 majdnem ugyanolyan tónust, amit az égvilágon sosem fogsz kihasználni. Az pedig, hogy a hideg és meleg színt nem használjuk együtt, régen megdőlt, legalábbis nálam biztosan. A vlogger és blogger közösség áradozott róla, arról nem beszélve, hogy 2015 legjobb termékének díját már bezsebelte. A felsorakozók egytől egyig csodásak, viszont a matt nude árnyalatok, ahogyan láthatjátok is, nagyon halványak, engem ez mégsem zavar, hiszen kevés embernek áll jól a világos pasztell szemhéj, összedolgozásban vagy alapozásban megteszi a dolgát. Állaguk csodásan krémes, bár kissé van, hogy porzik, abszolút kezelhető és jól használható, a tartóssága pedig álom. Amióta szinte csak ezt használom, a tus illetve szemceruza nem hagy nyomot az izzasztó napok után sem a mozgó szemhéjamon, a por nem ül bele a ráncokba és tökéletesen tartja a kezdeti állapotot. Nem túl csillámos , glitteres, nem kelt diszkógömb hatást, ugyanakkor minőségi , elegáns hatást érhetünk el vele. Persze a nagyjából 1000 és 1500.- forint közötti árért ne várjunk luxus csomagolást, a műanyag borítás nem túl "fenszi" , de engem ez cseppet sem zavar. Az applikátor utazáshoz elmegy, mindennapos használatra azért gyenge. Összességében életem egyik legjobb vétele volt. IMÁDOM! 

A spirállal régóta szemeztem és ugyancsak jó véleményeket találtam róla, ezért a bár jól bevált, de nem örök kedvenc Essence Lash Princess termékét leváltottam a Lovely Curling Pump Up szempillaspiráljára. A nevéhez híven vártam a csodát, a pillák ívelését, azonban nem érkezett meg. Használtam sokféleképpen, szempilla göndörítővel és anélkül, valahogy nem találjuk a közös hangot, miközben nem lenne sok dolga, ugyanis az alap egy fekete, aránylag dús és hosszú pillaállomány esetemben. Nem lett szerelem, de még csak feltétlen elégedettnek sem mondanám magam. Az egyetlen pozitívum talán, hogy nem tapasztja össze csomókba a szálakat és nem potyog. Végül is, fél siker és az ára pedig 8-900 forint között mozog. :)


Nektek megvan valamelyik termék? Beváltak? :)

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is!
Amennyiben még több érdekességre és inspirációra vágynál, csatlakozz hozzánk a Facebookon és Instagramon!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!
Szandra

Hasonló bejegyzések:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése