2017. szeptember 4., hétfő

5+1 dolog, amit csak a KUTYÁS GAZDIK érthetnek

A házi kedvencek érkezésével sok minden megváltozik a család mindennapjaiban, a szokások átalakulnak és néhány dolgot átértékelünk, mi több , olyasmit teszünk vagy gondolunk, amit azelőtt sosem. Legalábbis nálam biztosan így volt, már ha csak a háziállatokhoz való viszonyomat vesszük alapul: én voltam az a kiállhatatlan vendég, aki követelte, hogy zárják el a kutyákat, amíg belép a házba.. nos, mióta Dior velünk van, én minden állatot megsimogatok, legyen az egy hatalmas véreb vagy kis szőrgolyó. :) Ráadásul rengeteg kedves gazdival találkozni , amiért már megéri kimozdulni az otthon melegéből. Hogy nálunk mi az, ami talán örökre megváltozott és átértékelődött:


1. Az éjszaka közepén az egyetlen motiváló erő a felkeléshez
Mindegy, hogy csak hiányzol neki és nyüszörögve üldögél a bejárati ajtónál vagy éppen teljes energiával tombol hajnal 2-kor, mert unatkozik és játszani szeretne, addig nem tudsz visszaaludni, amíg oda nem mentél hozzá és kielégítetted a kívánságait. Arról nem beszélve, ha menni kell, akkor menni kell , ha értitek, mire gondolok... :) 

2. Jobban számon tartod a kutyád dolgait, mint a sajátodat
Mikor kell kapnia a következő oltást. Mikor van a féléves orvoslátogatás. Mikor add a következő vitamint. Mit egyen a héten. Mikor vidd el kirándulni. Az élet legfontosabb dolgai és már jó előre be kell tervezni, hogy tökéletesen boldog és egészséges legyen a kis szerelmed. Az nem baj, ha te már 1 hete nem jutottál el a boltba vagy szántál magadra elég időd. Az ő boldogsága és egészsége sokkal lényegesebb.

3. Abszolút nem zavar, ha hülyének néznek, amikor vele vagy
A gügyögés az a mélyről jövő ösztönös viselkedés, amit a kutyád vált ki, akárhányszor meglátod az ártatlan cuki pofáját. Nem rettensz vissza a gagyi ugrabugrálástól, amikor játszani kell vele vagy éppen csak szórakoztatni és már különösebben nem is érdekel, mit gondolnak rólad mások..


4. Többet költesz rá, mint magadra
Neki jár a prémium táp, luxus fekhely, hetente új játék, csilli-villi nyakörv. Felautókázol a Mátrába, hogy Ő világot lásson, te viszont már egy hete krumplis tésztán és zsíros kenyéren élsz. 

5. Ha elmész otthonról legalább 5 percenként az jut eszedbe, vajon mennyire hiányozhatsz neki
A lelki terroristák nagy mesterei pontosan tudják, mennyire nehéz szívvel hagyod egyedül őket és természetes, hogy rájátszanak az extra édibédi boci szemekkel, hogy amint távolodsz tőlük, folyamatosan az jusson eszedbe, vajon mennyire magányos nélküled és mennyire hiányzol neki. 

+1 A sajátod a legszebb, SENKI NEM ÉRHET A NYOMÁBA
Pont, mint a gyerekeknél. Amikor büszke kutyaszülővé válsz, csakis a sajátodat fogod imádni, a legcsodálatosabb teremtménynek tartani az egész világon. Még a tökéletlenségei is tökéletesek. Az az érzés pedig, amikor valaki megdicséri, jobban esik, mint amikor te kapod a bókokat.


Valamelyik pontnál magatokra ismertetek? Hozzátennétek még valamit a listához? 

Dior INSTAGRAMJÁT EZEN a linken találod.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is!
Amennyiben még több érdekességre és inspirációra vágynál, csatlakozz hozzánk a Facebookon és Instagramon!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!
Szandra


Hasonló bejegyzések:
A legelső KISLÁNYUNK megérkezett!


A képeket készítette: Luga Photography
Felhasználásuk engedélyköteles! 
alexandrabarva@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése