2017. szeptember 19., kedd

ELKÖLTÖZÖTT A BLOG!

Emlékeztek még arra a bejegyzésre, ahol megosztottam veletek a 2017-es terveimet? :) Annak egy sarkalatos pontja volt a blog fejlesztése, ennek pedig most jött el az ideje. Már a kezdetekkor tudtam, hogy a blogspotos felületet nem kívánom megtartani hosszútávon, viszont , hogy mit-hogyan-hová még nem sejtettem , bíztam a sorsban és az időközben érkező lehetőségekben. 

Ugyan a saját domaint igyekeztem előtérbe helyezni, viszont több okból is meghiúsult a tervem a hónapok során, amit utólag már nem bánok. A Cafeblog VIP program keretein belül lehetőséget kaptam a költözésre, egy szebb, jobb és újabb felületen, ami úgy gondolom, méltóan képviseli és viszi tovább a Pont. Mi, Nők blog tematikáját. 

Hogy mi változott , mik az újdonságok és mire számíthattok a jövőben?

Azt már az új felületen találjátok ITT és ezennel végleg bezárja a kapukat az alexandrabarva.blogspot.hu . A bejegyzések ugyan átköltöztek a Cafeblogra, ezt a portált sem törlöm, ha esetleg valaki visszatérne nosztalgiázni. :)

Köszönöm, hogy velem tartottatok! Bízom benne, hogy a jövőben tovább gyarapodik a kis közösségünk és még több színes, izgalmas tartalommal szolgálhatok.


A továbbiakban itt találsz meg:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése