2017. szeptember 5., kedd

ŐSZI FILMMARATON 2017 - Ezeket érdemes idén megnézni!

Kinek ugrik be automatikusan a puha takaró alatt egy finom forrócsoki társaságában töltött filmnézés, ha meghallja azt a szót: ősz? Mert nekem az esőcseppek, színes falevelek és kirándulások mellett a legjobb program, amit el tudok képzelni egy tökéletes nap időtöltéseként. Tavaly már összeszedtem (ITT) néhány 'kötelezően' megnézendő klasszikust és hangulatfokozót, idén arra gondoltam, hogy a mozi kínálatából is csemegézek az otthoni meghitt opciók mellett, amiket az idei évben vászonra vetítettek. 

A képekre kattintva megtalálod az előzetes videókat.


ŐSSZEL A MOZIKBAN

Csábítás

Kirsten Dunst, Elle Fanning, Colin Farrell és Nicole Kidman főszereplésében betekintést nyerhetünk az amerkiai polgárháború idejére és csak annyit mondok az előzetest látva, hogy hűűűhhaaa, micsoda sztori!

" A fogoly megpróbálja belopni magát az ott élő magányos nők szívébe. A nők előbb egymás, majd a katona ellen fordulnak..."

Nők, intrikák, féltékenység, megőrülés, horror és hidegrázás!Újra otthon


Reese Winterspoon örök kedvencem és biztos vagyok benne, ezzel nem vagyok egyedül.

"A nemrég elvált Alice új életet kezdene, ezért lányaival együtt visszaköltözik szülővárosába, Los Angelesbe. A 40. születésnapi buliján megismerkedik 3 feltörekvő fiatal filmessel, akik épp albérletet keresnek. Amikor Alice beleegyezik, hogy ideiglenesen beköltözzenek a vendégházába, az események nem várt fordulatot vesznek. Az idillbe pedig az is belerondít, hogy váratlanul betoppan a volt férj…"


Viktória királynő és Abdul

Az életrajzi drámák valahogy sokkal mélyebb nyomot tudnak hagyni az emberben, amikor tudatosítja magában, hogy a valóságban létező történet alapján készült. Úgyhogy nálam ez biztosan megnézendő darab lesz idén ősszel.

"Abdul Karim, a fiatal tisztviselő Indiából Angliába utazik, hogy részt vegyen a királynő Arany Jubileumán, és meglepve tapasztalja, hogy maga a királynő veszi pártfogásába."
OTTHONÜLŐSMenedék

Hogyha a kritikákra hallgattam volna, akkor biztosan nem indítom el, viszont azt kell mondjam, kellemesen csalódtam és számomra abszolút élvezhető volt.

"Igaz történet egy nőről és anyáról, aki százak megmentője lett a második világháborúban. 1939-ben Lengyelországban Antonina Żabińska, és a férje, Dr. Jan Żabiński vezették és gondozták a virágzó Varsói Állatkertet. Amikor hazájukat megszállják a nácik, a saját eszközeikkel harcolva Antonina és Jan titokban az Ellenállásnak kezdenek dolgozni."Vén rókák


Vajon miért érzem úgy, ha meglátjátok a 3 főszereplőt a plakáton, onnantól bármit írok, meg fogjátok nézni a filmet? :) 

"Három békés szegénységben élő idős férfi (Freeman, Caine, Arkin) megelégeli a pénztelenséget. Úgy döntenek, hogy a saját kezükbe veszik a folyószámlájuk sorsát, és a vén korukra a bűn útjára lépnek. Nem félnek, és nem sietnek el semmit. Tervet készítenek, mindent végiggondolnak, és akcióba lépnek. " Kincsem

KÖTELEZŐ!
"Blaskovich Ernő mindenét elvesztette a szabadságharc után. Céltalan, kicsapongó életet él, amikor egy nap megjelenik élete nagy lehetősége, Kincsem, a csodaló, akivel sikert sikerre halmoz az európai lóversenypályákon. Ezzel a sors tálcán kínálja neki az elégtételt, hogy nemes küzdelemben győzze le ősi ellenségét, von Oettingen bárót. Egyre durvuló rivalizálásukat azonban bonyolítja, hogy Ernő menthetetlenül beleszeret Klara von Oettingenbe, apja gyilkosának lányába."Na melyikkel kezditek? :)

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is!
Amennyiben még több érdekességre és inspirációra vágynál, csatlakozz hozzánk a Facebookon és Instagramon!

Köszönöm, hogy elolvastál! Szeretettel várlak vissza!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése